Tapahtumat

Sähkötekniikan päivä Aalto-yliopistossa

Tervetuloa lukiolaisille suunnattuun virtuaalitapahtumaan tutustumaan sähkötekniikan opiskeluun, tutkimukseen ja uramahdollisuuksiin!
Two electrical engineering students.
Sähkötekniikan päivä järjestetään 2.2.2022. Kuva: Unto Rautio / Aalto-yliopisto

Huom! Tämä on vuoden 2022 tapahtumasivu. Klikkaa tästä vuoden 2023 tapahtumasivulle!

Sähkötekniikan päivä 2022, kuva: Filmbutik

Sähkötekniikan päivä Aalto-yliopistossa

Sähkötekniikan päivä -virtuaalitapahtumassa kerromme lukiolaisille sähkötekniikan opiskelusta ja uramahdollisuuksista. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tapahtumat

Tervetuloa virtuaaliseen Sähkötekniikan päivään tutustumaan alan opiskeluun ja uramahdollisuuksiin

Hoivarobotteja, puheentunnistusta, mikromateriaaleja, avaruutta kaukana ja lähellä – Sähkötekniikan korkeakoulussa tutkimme sähkön ja älykkäiden sähköverkkojen lisäksi paljon sellaisia asioita, joita moni ei äkkiseltään miellä edes kuuluvan sähköalaan. Miten alan asiantuntijat ehkäisevät ilmastonmuutosta ja parantavat ihmisten hyvinvointia? Tervetuloa virtuaaliseen Sähkötekniikan päivään kuulemaan lisää!

Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulu järjestää keskiviikkona 2.2.2022 klo 13–14.15 virtuaalitapahtuman, jossa opiskelijamme Emmaleena ja Reetta keskustelevat alan opinnoista, tutkimuksesta ja uramahdollisuuksista studioon saapuvien vieraiden kanssa. Lisäksi osallistujat pääsevät tekemään virtuaalisen vierailun avaruustekniikan laboratorioon, missä on valmistunut Suomen ensimmäinen satelliitti sekä akustiikan laboratorioon, mistä löytyy Suomen hiljaisin paikka. Osallistujilla on mahdollisuus kysyä lisää opiskelusta ja sähkötekniikasta. 

Tapahtuma sopii hyvin esimerkiksi fysiikan, matikan tai opokurssin ryhmille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille lukiolaisille. Tapahtumaan voi ilmoittautua ryhmänä tai yksin.

Lähetämme lisätietoja ja osallistumislinkin sähköpostilla ilmoittautujille. 

Liity mukaan tapahtumaan tästä linkistä: ProspectumLIVE

Huom! Tapahtumasta tehdään myös tallenne, joka on katsottavissa jälkikateen. Lähetämme suoran linkin tallenteeseen ilmoittautujille.

Lisätietoja tapahtumasta

Viestinnän koordinaattori Ira Matilainen
[email protected]
050 435 10 10

Microwave engineering student working in an anechoic chamber.

Sähkötekniikan korkeakoulu - ratkaisuja ihmiskunnan suuriin haasteisiin 

Ilmastonmuutos, materiaalien väheneminen ja väestön ikääntyminen – muun muassa näihin ihmiskunnan suuriin haasteisiin haemme Sähkötekniikan korkeakoulussa ratkaisuja. Puitteet tutkimukselle ovat erinomaiset, sillä panostamme aina ensiluokkaisiin tutkimustiloihin ja -laitteistoihin. Tutkimuksemme tuloksia sovelletaan esimerkiksi kännyköissä, sähköverkoissa, terveydenhuollossa ja satelliiteissa.   

Kaikki tutkimustyömme perustuu erinomaiselle yhteistyölle ja yhteistyömme yritysten kanssa on harvinaisen tiivistä. Olemme hyvin kansainvälinen ja erilaisista ihmisistä koostuva tiivis yhteisö, joka kehittää parempia ratkaisuja kestävän tulevaisuuden tarpeisiin.  

elec.aalto.fi
instagram: @aaltoelec

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: