Tapahtumat

Homecoming Day

Tervetuloa takaisin Kauppikseen!

Homecoming Day -alumnipäivä on Kauppakorkeakoulun suurin alumnitapahtuma. Alumnipäivä tarjoaa ajatuksia herättäviä keskusteluja ajankohtaisista aiheista ja kohtaamisia opiskeluaikaisten ystävien kanssa. Homecoming Day järjestetään Otaniemessä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululla (Ekonominaukio 1) sekä Kandidaattikeskuksessa (Otakaari 1).

Koronatilanteen takia tapahtuma on päätetty siirtää alkuperäiseltä päivämäärältä 28.8.2020 tammikuulle 2021. Näin toivomme mahdollistavamme kaikkien osallistujien turvallisen osallistumisen. Tarkka päivämäärä on vielä selvityksessä. Tiedotamme alumneille tapahtuman uuden päivämäärän sekä puhujat syksyllä 2020.

Päivän teema on ”Managing Disruption”. Ohjelmassa on pääseminaarin sekä laitosten järjestämien rinnakkaissessioiden lisäksi dekaanin esittelemät koulun kuulumiset. Tapahtumassa julkistetaan myös Kauppakorkeakoulun Vuoden Alumni ja päivän päätteeksi nautitaan illallisesta ja musiikista ystävien seurassa. 

Kaikki Kauppakorkeakoulun alumnit, joilla on toimiva sähköpostiosoite Aalto-yliopiston alumnirekisterissä, saavat kutsun tilaisuuteen. Jos olet Kauppakorkeakoulun alumni, mutta et ole saanut Kauppakorkeakoulun alumnisuhteilta viestejä, ota yhteyttä [email protected]

Homecoming Day -tapahtuma on järjestetty joka toinen vuosi vuodesta 2014 lähtien. Täältä voit katsoa edellisten kertojen kuvia sekä videoita:

Kuvia ja videoita aiemmista Homecoming Day -tapahtumista

 

Ota yhteyttä

 Homecoming Day

Homecoming Day

 Kauppakorkeakoulun alumnisuhteet

Kauppakorkeakoulun alumnisuhteet

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu