Tapahtumat

Aalto Talent Expo 2022

Aalto-yliopiston suurin rekrytointitapahtuma Aalto Talent Expo järjestetään Otaniemen Otahallissa 10.11.2022. Rekrytointimessuilla tavattavissa paljon työnantajia ja ständien lisäksi tarjolla on myös virtuaalista messuohjelmaa messuviikon aikana!
Many people excitedly participating in Aalto Talent Expo fair

Aalto Talent Expo 2022 -rekrytointimessut

Ensi syksyn messutapahtuma järjestetään Otaniemen Otahallissa 10.11.2022 klo 11-17.00. Messuille on osallistumassa huimat 128 työnantajaorganisaatiota! Live-tapahtuman lisäksi tarjolla on virtuaalisia kohtaamismahdollisuuksia opiskelijoiden ja työnantajien välillä. Lisätietoja messuista päivitetään tälle tapahtumasivulle ja Aalto Talent Expo:n verkkosivuille kevään ja syksyn 2022 aikana.

Huomioittehan, että tapahtumasta otetaan valokuvia, jotka tulevat Aalto-yliopiston Urapalveluiden käyttöön.

Ilmoittautumien näytteilleasettajaksi on päättynyt. Näytteilleasettajille löytyy lisätietoa Työnantajille -sivulta https://www.aalto.fi/fi/talent-expo/tyonantajille.

Opiskelijat löytävät tapahtumasta lisätietoa JobTeaseristä (https://aalto.jobteaser.com). Aalto Talent Expo:n kattavat tapahtumasivut sisältävät aikataulut, kuvauksia palveluista ja linkit näytteilleasettajien profiilisivuille (https://aalto.jobteaser.com/en/events/150928-aalto-talent-expo-2022)! Alta löydätte näytteilleasettajat koulukohtaisesti listattuna.

A blond woman is holding an ipad and talking to students infront of a colorful wall with text Vaikuttavia töitä

Työnantajille

Tervetuloa tapaamaan Aalto-yliopiston huippuopiskelijoita sekä rakentamaan positiivista työnantajamielikuvaa Aallon opiskelijoiden keskuudessa Aalto-yliopiston suurimmille rekrymessuille!

Talent Expo
Students of Aalto University at ARENA 2018 Career Fair. / Photographer Rasmus Karppinen.

Opiskelijoille

Tule tapaamaan talouden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan alojen työnantajia!

Talent Expo
Aalto Talent Expo main illustration. black and white. Designer Babi Brasileiro 10

Talent Expo

Rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma tuo yhteen talouden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan alojen työnantajat ja opiskelijat.

Ville Hakulinen

Aalto Talent Expo

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: