Tapahtumat

Aalto Talent Expo 2022

Aalto-yliopiston suurin kontaktointi- ja rekrytointitapahtuma Aalto Talent Expo järjestetään Otaniemen Otahallissa 10.11.2022. Tarjolla on myös virtuaalista messuohjelmaa messuviikon aikana!
Many people excitedly participating in Aalto Talent Expo fair

Aalto-yliopiston suurin rekrytointitapahtuma Aalto Talent Expo 2022

Ensi syksyn messutapahtuma järjestetään Otaniemen Otahallissa 10.11.2022 klo 11-17.00. Live-tapahtuman lisäksi tarjolla on virtuaalisia kohtaamismahdollisuuksia opiskelijoiden ja työnantajien välillä. Lisätietoja messuista päivitetään tälle tapahtumasivulle ja Aalto Talent Expo:n verkkosivuille kevään ja syksyn 2022 aikana.

Ilmoittautumien näytteilleasettajaksi on nyt auki! Voit ilmoittaa yrityksenne mukaan messuille tämän linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/EP/480C7D61A2288B4B. Näytteilleasettajille löytyy lisätietoa Työnantajille -sivulta https://www.aalto.fi/fi/talent-expo/tyonantajille.

A blond woman is holding an ipad and talking to students infront of a colorful wall with text Vaikuttavia töitä

Työnantajille

Tervetuloa tapaamaan Aalto-yliopiston huippuopiskelijoita sekä rakentamaan positiivista työnantajamielikuvaa Aallon opiskelijoiden keskuudessa Aalto-yliopiston suurimmille rekrymessuille!

Talent Expo
Students of Aalto University at ARENA 2018 Career Fair. / Photographer Rasmus Karppinen.

Opiskelijoille

Tule tapaamaan talouden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan alojen työnantajia!

Talent Expo
Aalto Talent Expo main illustration. black and white. Designer Babi Brasileiro 10

Talent Expo

Rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma tuo yhteen talouden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan alojen työnantajat ja opiskelijat.

Ville Hakulinen

Aalto Talent Expo

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu