Graduation Party 12.6.2019

Aalto-yliopiston kampuksella juhlistetaan 12. kesäkuuta kaikkia yliopistosta lukuvuonna 2018-19 valmistuneita - lämpimät onnittelut kaikille!
Graduation Party 2018

Alvarinaukiolla, Aalto-yliopiston kampuksella Espoon Otaniemessä, juhlistetaan 12. kesäkuuta kaikkia lukuvuoden aikana yliopistosta valmistuneita kandidaatteja, maistereita, diplomi-insinöörejä sekä lisensiaatteja - lämpimät onnittelut kaikille ja tervetuloa juhlimaan!

Osana vuosittaista seremoniaviikkoa Aalto-yliopisto juhlistaa tohtoripromootion ohella lukuvuoden aikana valmistuneita kandidaatteja, maistereita, diplomi-insinöörejä sekä lisensiaatteja kaikista kuudesta korkeakoulusta. Jokaisella korkeakoululla on oma valmistujaisjuhlansa, jonka jälkeen valmistuneet perheidensä kanssa kokoontuvat Alvarin aukiolle. Graduation Partyssa nautitaan ruuasta ja juomasta ja tanssitaan. Valmistuneet saavat myös erityiset valmistujaisneulat.

Pistäydythän myös Graduation Party Exhibition -näyttelyssä! Kandidaattikeskukseen sijoittuva näyttely esittelee opiskelijoiden töitä Aalto-yliopiston kaikista kuudesta korkeakoulusta kuluvan lukuvuoden varrelta.

Graduation Pin, designed by Inni Pärnänen

Monesti palkittu muotoilija Inni Pärnänen suunnitteli 2018 Graduation Partya varten valmistujaispinssin kiinnitettäväksi takinkaulukseen, hihansuuhun tai puseron kaula-aukkoon. Neulan keskellä on Juha Markulan suunnittelema sinetti. Sinetti on tieteellisen ja taiteellisen toiminnan laatuleimana, jonka käyttö rajoittuu virallisiin todistuksiin sekä akateemisiin perinteisiin. Molemmat suunnittelijat ovat Aallon alumneja.

 Ohjelma 12.6.2019, Alvarinaukio

 

17 - 18

Alvarin aukiolle saapuminen korkeakoulujen valmistujaisjuhlasta

17 - 20

Ruokatarjoilu sisääntuloreiteillä

17.30

Juontajat kertovat illan ohjelman ja käytännön ohjeita

18.00

Rehtorin onnittelut ja yhteinen malja, pinssin kiinnitysseremonia

Alumnit onnittelevat

Ohjelman muutokset mahdollisia.

Graduation Party -näyttely 12.6.2019

Opiskelijoiden töissä näkyvät muun muassa ympäristökysymykset ja kestävä kehitys. Samalla ne kertovat tieteiden ja taiteiden välisestä yhteistyöstä.

Lue lisää
Graduation Party -näyttelystä Matilda Tuuren työ, kuva Valeria Azovskaya
Management team band A TOP
A Top aloitti bileet

Graduation Party järjestettiin ensimmäistä kertaa kesäkuussa 2018 osana niin ikään ensimmäinstä seremoniaviikkoa (Ceremony Week). Kesäkuun 13. päivänä pidettyyn juhlaan osallistui yhteensä noin 1200 uutta yliopiston alumnia perheenjäsentensä ja läheistensä kanssa. Juhlavieraat saivat tullessaan ruokaisat Grad Wrap -rullat ja virvokkeita sekä halutessaan piccolopullon kuohuvaa. Lisäksi valmistuneet saivat onnittelukortin ja valmistujaispinssin sisältävän Aalto-kangaskassin. Pinssiseremonian ja onnitteluiden jälkeen ohjelma jatkui A Top- ja Boston Promenade -settien tahdittamin tanssein kauniissa kesäillassa.

Ilmoittaudu Graduation Partyyn

Seuraava Graduation Party Aalto-yliopistossa järjestetään 12. kesäkuuta 2019. Voit ilmoittautua tapahtumaan tästä. Kysymyksiä voi lähettää sähköpostiin [email protected].

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu