Perustieteiden korkeakoulu

Yhdessä eteenpäin

Perustieteiden korkeakoulun yhteistyökumppanina pääset luomaan kanssamme uudenlaista toimintakulttuuria sekä ainutlaatuista tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan keskittymää.
Aalto University / School of Science / Collaboration

Yrityksille

Perustieteiden korkeakoulu mahdollistaa tutkimusprojektien ja pitkäaikaisten kumppanuuksien yhteistyön yritysten kanssa sekä tarjoaa koulutusta ja verkostoitumismahdollisuuksia kaikille aina suurista alansa johtavista yrityksistä pieniin ja keskisuuriin yrityksiin sekä opiskelijajohtoisiin startupeihin.

Työnantajille

Työnantajien palvelut tarjoaa Aallon ura- ja rekrytointipalvelut. Edistämme opiskelijoidemme työllistymistä ja autamme työnantajia rekrytoinnissa sekä työnantajabrändäyksessä.

 

Yhteistyö

Aalto-yliopisto tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä ja verkostoitua.

Yhteistyö Aalto-yliopiston kanssa
Opiskelijoita sateenvarjoilla koristellun puun edessä.

Alumneille

Alumneihimme kuuluu Aalto-yliopistosta sekä sen edeltäjistä valmistuneet opiskelijat, mukaan lukien vaihto- ja jatko-opiskelijat. Myös Aallon nykyiset ja entiset työntekijät lasketaan alumneiksi. Olemme ylpeitä siitä, että olet yksi meistä. Tervetuloa alumniverkostoomme! Liittymällä alumniverkostoon saat palveluita ja etuja, kuten jäsenkirjeet, elinikäisen sähköpostiosoitteen, Aalto-yliopiston sidosryhmälehden sekä tapahtumakutsuja.

Alakohtaiset alumniverkostot ja -järjestöt

Alumnisuhteita edistetään jatkuvasti alakohtaisten alumniverkostojen ja -järjestöjen avulla. Perustieteiden korkeakoulussa on neljä alakohtaista alumniverkostoa ja -järjestöä, jotka toimivat tiiviissä yhteystyössä opiskelijakiltojen kanssa.

Athene Alumni

Fyysikkoalumnit ry

Prodekon Alumni ry

Tietokillan Senioriklubi

Perustieteiden korkeakoulun vuoden alumni

Perustieteiden korkeakoulu valitsee vuosittain Perustieteiden korkeakoulun vuoden alumnin.

  • Vuoden alumni 2017: tekniikan tohtori Mikko Välimäki
  • Vuoden alumni 2016: professori Riitta Katila
  • Vuoden alumni 2015: tekniikan tohtori Marja-Liisa Siikonen
  • Vuoden alumni 2014: tekniikan tohtori Rob Blaauwgeers

Alumneille

Alumniverkostoomme kuuluu jo lähes 45 000 alumnia yli 80 eri maassa. Verkoston jäsenenä saat tuoretta tutkimustietoa, kontakteja eri aloilta sekä lukuisia mahdollisuuksia itsesi kehittämiseen. Alumnejamme ovat kaikki, jotka ovat valmistuneet Aalto-yliopistosta ja sen muodostaneista korkeakouluista (TKK, Taik ja Helsingin kauppakorkeakoulu) sekä vaihto-opiskelijat. Voit liittyä alumniverkostoon jo opiskeluaikana!

Aalto-yliopiston alumneille
Two Aalto University alumni walks outside under a red Aalto umbrella
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu