Palvelut

Ohjeita Salesforce-lomakkeen käyttöön palkkionsaajalle ja vierailijalle

Aalto-yliopisto käyttää Salesforce-järjestelmää kertaluontoisten palkkioiden ilmoittamiseen. Samaa järjestelmää käytetään myös yliopiston ulkopuolisten vierailijoiden matkakulutietojen ja kuittien keräämiseen. Tältä sivulta löydät ohjeen sähköisen henkilötietolomakkeen täyttämiseen, jolla kerätään tarvittavat tiedot palkkion maksamiseen ja/tai vierailijan matkakulujen korvaamiseen.

Aalto-yliopisto on siirtynyt käyttämään palkkioiden maksamisessa ja vierailijoiden matkakulujen korvaamisessa Salesforce-järjestelmää. Prosessiin kuuluu myös henkilötietojen kerääminen tietoturvallisesti sähköisellä lomakkeella.

Salesforcen kautta pyydetään henkilötietoja, jos et ole työsuhteessa Aalto-yliopistoon, mutta..

  1. olet tehnyt sovitun mukaisesti yliopistolle jonkin kertaluontoisen työsuorituksen, josta Aalto on luvannut maksaa sinulle korvauksen. Yksittäisen työsuorituksen lisäksi kyseessä voi olla esimerkiksi palkkio patentista, julkaisusta tai vaikkapa korvaus kirjallisen teoksen/taideteoksen käyttämisestä.
  2. sinut on kutsuttu vierailulle Aaltoon ja sinulle on luvattu korvata tiettyjä matkustamisesta aiheutuvia kuluja.

Tieto palkkion maksamisesta tai matkakulujen korvaamisesta ilmoitetaan aina vasta sen jälkeen, kun työsuoritus on tehty tai vierailu Aaltoon on päättynyt. Joissakin tapauksissa saatat siis saada pyynnön henkilötietojen ilmoittamiseen vasta kuukaudenkin päästä. Kaikki palkkiot ja matkakulutapahtumat käsitellään kuitenkin asianmukaisesti Aallon Henkilöstö- ja Matkustuspalveluiden toimesta.

Ohjeita Salesforcen lomakkeen täyttämiseen

Linkki henkilötietolomakkeelle lähetetään aina osoitteesta [email protected] ja viestin otsikko on Personal information request from Aalto University for payment or guest reimbursement / Henkilötietopyyntö Aalto-yliopistolta palkkion tai matkakulujen maksamiseksi. 

Lähettäjäosoite ei tue viestiin vastaamista, joten lähetäthän mahdolliset lomakkeeseen liittyvät kysymykset osoitteeseen [email protected].

Kun saat sähköpostiisi pyynnön henkilötietojen ilmoittamisesta, täytäthän sähköisen lomakkeen ja lähetät sen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30 vuorokauden sisällä viestin vastaanottamisesta. Määräajan jälkeen sähköpostissa ollut linkki sulkeutuu, etkä pääse enää täyttämään tietoja.

Tutustu tarkemmin lomakkeen täyttämiseen ohessa olevan PDF-ohjeen avulla.

Salesforce mascot image

Tällä hetkellä joudumme valitettavasti pyytämään henkilötiedot uudestaan jokaisen palkkion yhteydessä, vaikka olisitkin ne ilmoittanut jo aikaisemmin. Työskentelemme ahkerasti sen eteen, että saamme tähän kehitettyä käyttäjäystävällisemmän ratkaisun. Kiitämme kärsivällisyydestäsi tämän suhteen!

Verokortti ja tulolajit

Mistä tiedän millainen verokortti minun tulee hakea? Verokortti riippuu saamastasi tulosta.

Tarkista millainen verokortti tarvitaan palkkiotasi varten.
Verottajan OmaVero-sovellus puhelimessa
Tätä palvelua tarjoaa:

Henkilöstöpalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: