Palvelut

Kampuspyörät ja pyöräily

Otaniemen kampukselta löytyy kampuspyöriä Aallon henkilökunnan käyttöön, taakkapyöriä henkilökunnan ja opiskelijatapahtumien käyttöön, HSL:n kaupunkipyöriä, sekä pyöränhuoltopisteitä. Liikennemuodolla on merkittävä vaikutus ympäristöön. Aalto pyrkii tarjoamaan kestäviä liikkumismuotoja kampusten kesken ja sisällä. Aalto ja ACRE tekevät yhteistyötä HSL:n ja läheisten kaupunkien kanssa.
Otaniemessä on kampuspyörät helpottavat henkilökunnan liikkumista.

Taakkapyörät

Taakkapyörät ovat kaikkien Aallon työntekijöiden ja opiskelijatapahtumien lainattavissa Otaniemen kampuksella.

Taakkapyörän lainaaminen:

  • Dipolissa, Otakaari 24, vastaanotosta ([email protected]) kuittausta vastaan. Saat kyseisestä osoitteesta pyöränavaimen, kypärän ja tarvittaessa pumpun. Voit lainata pyörää myös tarpeen vaatiessa useammaksi päiväksi, mutta muista mainita pidemmän tarpeen kesto pyörää kuitatessa ja huolehdi tällöin asianmukaisesta lukituksesta.
  • Väre, Otaniementie 14 aulapalvelusta, kuittausta vastaan (avaimet, kypärä, sadeviitta sekä tarvittaessa myös pumppu)

    Taakkapyörät ovat käytössä keväästä syksyyn ja talven ajan lämpimässä varastoituna.

Kaupunkipyörät

Otaniemessä on myös omat kaupunkipyöräpisteensä. Lue lisää palvelusta kaupunkipyörien sivuilta:

HSL kaupunkipyörät

Pyöränhuoltopisteet

Itsepalvelutelineissä kuka tahansa voi huoltaa pyöränsä ilmaiseksi!

Aalto-yliopisto on hankkinut Otaniemeen kaksi kiinteää BFIX-huoltotelinettä. Telineet sisältävät pyörän huoltoon tarvittavat välineet – pumpun, huoltotelineen ja työkalut, sekä QR-koodin mobiilioppaaseen. Huoltopisteen käyttö on pyöräilijöille ilmaista.

Huoltotelineiden sijainti Otaniemessä on Otakaari 27 (A Blanc) sekä Korkeakoulunaukiolla metron sisäänkäynnin läheisyydessä.

Suihkutilat ja pukuhuoneet

Kampuksen rakennuksista löytyy vaihtelevasti suihku- ja pukuhuonetiloja työmatkapyöräilijöille. Suuntaa-antavasti suihku- ja pukuhuonetilat löytyvät ACRE:n verkkosivujen kampuskartasta, ajantasainen tieto kannattaa tarkistaa talovastaavalta tai vahtimestarilta.

Opiskelijoille suihku- ja pukuhuonetiloja on Väre-rakennuksessa (G-osa, 0. kerros) sekä Otakaari 1:ssä (A-osa, K-kerros). Myös nämä tilat on merkitty kampuskarttaan. Pukukaappeja ei aina voi varata, joten varauduthan kuljettamaan vaihtovaatteet ja muut tavarat mukanasi.

Unisportin suihkutiloja voi käyttää henkilökunta- tai opiskelijakorttia näyttämällä. Katso linkistä Unisportin  aukioloajat. Huomioithan, että osa liikuntakeskuksista on itsepalvelukäytössä ja tarvitset kulkua varten Sporttikortin, jonka saat UniSportin asiakaspalvelusta aukioloaikojen puitteissa. Unisportin tiloissa olevia lokerokaappeja voi käyttää tavaroiden säilytykseen suihkussa käynnin ajan, mutta ei tavaroiden päiväsäilytykseen.

Students with bicycles in Otaniemi

Aalto-yliopistokiinteistöt - ACRE

Aalto-yliopistokiinteistöt (ACRE) ylläpitää, kehittää ja vuokraa Aalto-yliopiston tiloja Otaniemessä ja Töölössä. Luomme uusia konsepteja ja yhteiskäyttöisiä tiloja myös yliopiston ulkopuolisille tahoille muodostaen Otaniemestä ainutlaatuisen yhteistyökeskittymän ja maailman innostavimman kampuksen.

Kampus
Tätä palvelua tarjoaa:

Aalto-yliopistokiinteistöt

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: