Palvelut

IT- ja digikoulutus

Toimintaympäristömme muuttuu nopeasti ja jatkuvasti. Digitaalisten työkalujen avulla pystymme vastaamaan uusiin vaatimuksiin paremmin.
Workday Learning sovellus logo1

IT-, digi- ja tietoturvakoulutukset Workday Learningissä (ulkoinen linkki)

Workday Learning -sovelluksesta löydät tarjolla olevat IT-, digi- ja tietoturvakoulutukset

Edelläkävijänä digitalisten oppimisratkaisuiden suhteen

Yhteisten digitaalisten oppimisympäristöjen (mm. MyCourses ja Panopto-mediapalvelu) ja tietojärjestelmien käyttöön on tarjolla koulutuksia ja työpajoja, tarkemmat tiedot löydät täältä. Inspiraatiota omaan opetustyösi kehittämiseen voit hakea myös Online Learning -sivustolta.

Avoimen tieteen työkalut ja osaaminen

Jos haluat mahdollistaa julkaisujesi leviämisen mahdollisimman laajalle, kannattaa myös tutkimusdatan avoin julkaiseminen, joka lisää artikkeleiden ja muiden julkaisujen viittauksia. Lisää tietoa avoimesta julkaisusta täältä.

ACRIS-järjestelmässä pyritään helpottamaan tutkijoiden ja taiteilijoiden akateemisen ansioiden hallintaa mm. julkaisuluetteloiden, avoimen julkaisemisen ja CV-pohjien avulla.

Yhteistyö

Jos haluat tehostaa yhteistyön tekemisen tapoja digitaalisia työkaluja hyödyntäen, löydät ohjeistuksen mm. Microsoft Teamsin käyttöön täältä. Tarkempia ohjeita ja koulutusvideoita löytyy myös Micrososoftin -sivuilta. Jos haluat samalla fasilitoidusti pohtia tiimisi tai tutkimusryhmäsi toimintatapoja, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected] 

Office 365 työkalut - itseopiskelumateriaali

Office 365 -työkalujen käyttöön löytyy hyviä itseopiskelumateriaaleja Microsoftin videokirjastosta. Materiaalia voit hyödyntää itse tai kollegan kanssa yhdessä.  Alta löydät suorat linkit sovelluskohtaisesti. 

Tätä palvelua tarjoaa:

Henkilöstökoulutus

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: