Palvelut

Ilmaiset sovellukset kotitietokoneille

Aalto IT tarjoaa yliopiston henkilökunnalle ja opiskelijoille kaupan hintoja edullisempi, tai jopa ilmaisia sovelluslisenssejä, joita voi asentaa henkilökohtaiselle tietokoneelle.

Ominaisuudet

  • Aaltolaiset voivat ladata ilmaiseksi sovelluksia henkilökohtaisille tietokoneilleen.

  • Ladattaviin ohjelmistoihin kuuluvat mm:

    • Microsoft Office
    • Matlab
    • Cisco AnyConnect VPN client

Microsoft-kampussopimuksen mukaisesti Aalto-yliopiston opiskelijoilla ja henkilökunnalla on mahdollisuus hankkia Microsoftin ohjelmistotuotteita henkilökohtaiseen tietokoneeseen. Lisenssien hankkiminen tapahtuu yhteistyökumppanin verkkokaupasta. Hankkiminen vaatii voimassaolevan Aalto-yliopiston sähköpostiosoitteen, millä varmistetaan, että ostaja on yliopistoyhteisön jäsen.

Rajoitukset

Palvelu vaatii kirjautumisen. Palveluun pääsevät vain yliopistoon työsuhteessa olevat työntekijät sekä läsnäolevaksi ilmoittautuneet opiskelijat Aalto-tunnuksilla. Lataa suuret tiedostot (yli 2GB) Firefox-selaimella. Internet Explorer ei osaa tallentaa suuria tiedostoja.

Tuki

Palveluun liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa lähetä palvelupyyntö: servicedesk.aalto.fi Käyttäjätuki palvelee IT Servicedeskin aukioloaikoina.

Microsoft Office -paketti: asennus opiskelijoiden ja työntekijöiden omiin laitteisiin

Aalto-yliopiston opiskelijat ja työntekijät saavat maksutta käyttöönsä Microsoftin Office 365 -ohjelmat (mm. Word, Excel ja PowerPoint) omille laitteille (tietokone, tablet ja älypuhelin) Microsoft Office ProPlus -ohjelman myötä (opiskelijoiden osalta kulkee myös nimellä Student Advantage).

Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu