Palvelut

Ilmaiset sovellukset kotitietokoneille

Aalto IT tarjoaa yliopiston henkilökunnalle ja opiskelijoille kaupan hintoja edullisempi, tai jopa ilmaisia sovelluslisenssejä, joita voi asentaa henkilökohtaiselle tietokoneelle.

Ominaisuudet

  • Aaltolaiset voivat ladata ilmaiseksi sovelluksia henkilökohtaisille tietokoneilleen.
  • Ladattaviin ohjelmistoihin kuuluvat mm:
    • Microsoft Office
    • Matlab
    • Cisco AnyConnect VPN client

Microsoft-kampussopimuksen mukaisesti Aalto-yliopiston opiskelijoilla ja henkilökunnalla on mahdollisuus hankkia Microsoftin ohjelmistotuotteita henkilökohtaiseen tietokoneeseen. Lisenssien hankkiminen tapahtuu yhteistyökumppanin verkkokaupasta. Hankkiminen vaatii voimassaolevan Aalto-yliopiston sähköpostiosoitteen, millä varmistetaan, että ostaja on yliopistoyhteisön jäsen.

Aalto-yliopisto ei tarjoa kampuslisenssiä virustorjuntaohjelmaan. Kotikoneessa voi käyttää esimerkiksi käyttöjärjestelmän mukana tulevaa ohjelmaa, kuten Windows Defender.

Rajoitukset

Palvelu vaatii kirjautumisen. Palveluun pääsevät vain yliopistoon työsuhteessa olevat työntekijät sekä läsnäolevaksi ilmoittautuneet opiskelijat Aalto-tunnuksilla. Lataa suuret tiedostot (yli 2GB) Firefox-selaimella. Internet Explorer ei osaa tallentaa suuria tiedostoja.

Tuki

Palveluun liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa lähetä palvelupyyntö: servicedesk.aalto.fi Käyttäjätuki palvelee IT Servicedeskin aukioloaikoina.

Microsoft Office -paketti: asennus opiskelijoiden ja työntekijöiden omiin laitteisiin

Aalto-yliopiston opiskelijat ja työntekijät saavat maksutta käyttöönsä Microsoftin Office 365 -ohjelmat (mm. Word, Excel ja PowerPoint) omille laitteille (tietokone, tablet ja älypuhelin) Microsoft Office ProPlus -ohjelman myötä (opiskelijoiden osalta kulkee myös nimellä Student Advantage).

Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: