Palvelut

Google Drive -sovelluksen lataaminen (Windows, Mac ja Linux)

Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilökunta voivat ladata Google Drive -sovelluksen Aallon Windows- ja Mac-työasemille. Voit myös ladata sovelluksen Linux-käyttöjärjestelmään sekä henkilökohtaiseen tietokoneeseen alla olevien ohjeiden avulla.

Windows

1. Lataa Aalto-yliopiston Windows-työasemalle Google Drive -sovellus Itsepalveluportaalista.Valitse vaihtoehdoista Google Drive File Stream Aalto.

Google Drive download 1

 

 

2. Lisää valittu sovellus työasemaan.

Google Drive download 2

 

 

3. Vahvista sovelluksen valinta.

Google Drive download 3

 

 

4. Valittu sovellus on tulossa n. tunnin kuluessa.

Google Drive download 4

Mac

Aalto Mac (OS X 10.10 ja uudemmat) koneen pääkäyttäjä (primary user) tai ylläpitäjä voi asentaa Google Drive -sovelluksen Managed Software Center -sovelluksella. Julkisiin työasemiin tai vanhempiin käyttöjärjestelmäversioihin Google Drive -sovelluksen asentaminen onnistuu ottamalla yhteyttä palvelupisteeseen [email protected]

Linux ja henkilökohtainen tietokone

Google Driven lataus Linuxille ja henkilökohtaiseen tietokoneeseen: https://tools.google.com/dlpage/drive

Henkilökohtaisille koneille voit ladata Google Drive -sovelluksen yllä olevasta linkistä. Koska kyseessä online-palvelu, tarvitset verkkoyhteyden käyttääksesi Google Drivea (LAN,WLAN, mobiilidata).

Koska Linuxille ei ole vakaata asiakassovellusta, voit käyttää Linux-tietokoneessa selainvaihtoehtoa.

Liittyviä ohjeita

Google Drive: rekisteröityminen ja tilin sulkeminen

Google Drive on Aalto-yliopiston tarjoama Googlen pilvipalvelu henkilökunnalle ja opiskelijoille. Käyttö edellyttää voimassa olevaa Aalto-yliopiston käyttäjätunnusta ja salasanaa.

Google Drive File Stream: lataus (Windows ja Mac)

Google Drive File Stream on työpöytäsovellus, jonka avulla pääset helposti Google Drivessa oleviin tiedostoihin Windows- tai Mac-työasemalta suoraan, ilman että tiedostoja tarvitsee synkronoida työaseman ja Google Drive-palvelun välillä.

Pilvitallennus - OneDrive & Google Drive

Aallon OneDrive for Business ja Google Drive tarjoavat lähes rajatonta tallennustilaa verkossa verrattuna tavallisiin, kuluttajille suunnattuihin OneDriveen ja Google Driveen. Aallon hyvä yhteistyösopimus mahdollistaa laadukkaamman ja ennen kaikkea tietoturvallisemman säilytystilan tiedostoille pilvessä.

Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu