Palvelut

Digitaaliset palvelut opetukselle

Opettajapalvelut -tiimi tukee opetusta ja oppimista. Teemme sekä kehittämis- että ylläpitotyötä. Keskeinen osa tehtäviämme on myös käyttäjien koulutus ja tuki.
Looking at course information on MyCourses

Aalto-yliopisto pyrkii maailman kärkeen korkealaatuisten digitaalisten opiskelijapalvelujen, verkko-opetuksen ja blended learning -ratkaisuiden hyödyntämisessä.

Digitalisaatio luo uusia mahdollisuuksia joustavaan ja monimuotoiseen oppimiseen sekä opiskelun tukemiseen ja arviointiin. Sähköiset palvelut tuovat joustavuutta opiskeluun ja opiskeluun liittyvään asiointiin.

Yhteiset palvelut koko yliopistolle

Aaltolaisille - opiskelijoille, akateemiselle henkilöstölle ja palveluhenkilöstölle - pyritään tarjoamaan laadukkaita palveluita, jotka ovat kaikille yhteisiä ja yhtenäisiä. Niin pyritään varmistamaan palveluiden jatkuvuus sekä palveluiden käyttäjille ja ylläpitäjille hallittavissa oleva järjestelmäkokonaisuus. 

Keskitetysti ylläpidetyt järjestelmät ovat jatkuvasti kehittyviä, turvallisia ja toimivia.

Ota yhteyttä Opettajapalvelut -tiimiin

Aalto-yliopiston yhteisiin oppimispalveluihin kuuluva Opettajapalvelut -tiimi tuottaa palveluja ja koulutusta mm. seuraavista teemoista:

  • digitaaliset oppimisympäristöt 
  • opetustilojen kehittäminen
  • videoiden käyttö opetuksessa

Tiimi tekee kiinteää yhteistyötä mm. yliopiston IT-palvelujen, opettajien, yliopiston yhteisten oppimispalveluiden ja koulujen oppimispalveluiden kanssa.  

Olethan meihin yhteydessä, kun haluat kehittää opetustasi tai tarjota opiskelijoille uusia digitaalisia palveluita. Tiimin yhteinen palveluosoite on opit-esupport at aalto.fi.

Tukipyynnöt pyydetään lähettämään järjestelmäkohtaisiin palveluosoitteisiin, jotka löytyvät järjestelmien esittelysivuilta.

Järjestelmien käyttöohjeet löytyvät osoitteesta opit.aalto.fi.

Aaltolaisten käyttöön tarjotaan mm. alla olevia opetukseen, opiskeluun ja opiskelijoiden palveluihin liittyviä järjestelmiä.
 

Looking at course information on MyCourses

Opettajapalvelut

Oppimispalveluihin kuuluva Opettajapalvelut-tiimi kehittää opetuksen ja opintohallinnon digitaalisia palveluita ja tarjoaa niihin liittyvää tukea.

Palveluntarjoajat
Kuvassa kaksi opiskelijaa tutkii tietokoneen ruutua pöydän molemmiin puolin.Photo: Unto Rautio

Oppimispalvelut

Aalto-yliopiston oppimispalvelut (LES) vastaa kaikista palveluista, jotka mahdollistavat opintojen sujuvan edistymisen yliopistossa.

Palveluntarjoajat
IT Service Desk

IT-palvelut

Aallon IT-pavelut on palveluyksikkö, joka tukee yliopiston toimintaa tukemalla käyttäjien tarpeita koskien informaatiojärjestelmiä, verkostoja ja IT-laitteita läpi Aallon.

Palveluntarjoajat

Muita opetuksen ja oppimisen digitaalisia järjestelmiä

Three smiling persons and the text "let's move on with Sisu"

Sisu – opiskelua ja opetusta tukeva tietojärjestelmä

Sisu on uusi opetuksen ja opiskelun ydintietojärjestelmä, joka korvaa Aalto-yliopistossa nykyisen Oodi-järjestelmän. Sisu on otettu käyttöön koko laajuudessaan elokuussa 2021.

Palvelut
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu