Oppimiskeskus

Saavutettavat kurssikirjat

Oppimiskeskus tarjoaa opiskelijoiden käyttöön saavutettavaa kurssikirjallisuutta yhteistyössä Saavutettavuuskirjasto Celian kanssa.

Saavutettavat kurssikirjat lukemisesteisille

Celia on saavutettavan kirjallisuuden asiantuntijakeskus, joka tuottaa ja välittää kirjallisuutta yhteistyössä kirjastojen kanssa. Celian äänikirjapalvelua voivat käyttää ne, joilla on lukemiseste.

Oppimiskeskus tarjoaa lukemisesteisten opiskelijoidensa käyttöön saavutettavaa kurssikirjallisuutta rekisteröimällä heidät Celian asiakkaiksi. Rekisteröitymällä asiakas saa kurssikirjojen ohella käyttöönsä muutkin Celian äänikirjakokoemat.

Jos tarvittavaa kurssikirjaa ei löydy Celian kokoelmista eikä sitä ole saatavilla muualta saavutettavassa muodossa, voi kirjasta tehdä Celiaan hankintaehdotuksen verkkolomakkeella. Tuotantoaika on n. 3 kk ja kirjat tuotetaan ensisijaisesti koneluettuina.

Opiskelijan on oltava Celian asiakas ja opiskeltava suomalaisessa korkeakoulussa joko läsnäolevana tai avoimen korkeakoulun puolella voidakseen tehdä hankintaehdotuksia Celialle.

Lisätietoja ja uusien asiakkaiden rekisteröinti

Anja Lehtokari

Anja Lehtokari

Tietoasiantuntija

Katso myös

Celia logo

Celia (celia.fi) (ulkoinen linkki)

Kaikki Saavutettavuuskirjasto Celian asiakkaat voivat lainata saavutettavia kurssikirjoja Celianetistä. Jos olet lukemisesteinen ja opiskelet suomalaisessa ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa, voit tehdä hankintaehdotuksen uudesta kurssikirjasta Celian kokoelmaan.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: