Ohjelmat

Taiteen ja median maisteriohjelma

Opinnäyte

Taiteen ja median opinnäyteohjeistus ja aikataulu 2024

ILMOITUS AIKOMUKSESTA

SUULLINEN ESITTELY 
VIIMEISTÄÄN

VALMIIN OPINNÄYTTEEN 
PALAUTUS 

ARVOSANAPÄÄTÖS
 

  Ilmoita aikomuksesi palauttaa opinnäyte MyCoursesissa ja valvojallesi.
Tarkasta myös että HOPS on ajantasalla. Tukea opiskelijapalveluista.
Suullinen esittely suoritettuna.
Tarkista aikataulu ja yksityiskohdat valvojaltasi.
Palauta opinnäyte ja hae valmistumista mikäli olet suorittanut tarvittavat opinnot. Tarkastajat tarkastavat opinnäytteesi ja ehdottavat koulutusneuvostolle arvosanaa päätettäväksi.

ENSISIJAINEN PALAUTUSPÄIVÄ

29.4.2024

13.5.2024

27.5.2024

18.6.2024

Täydentävä palautuspäivä 29.4.2024 17.6.2024 31.7.2024 27.8.2024

TOISSIJAINEN PALAUTUSPÄIVÄ

Ilmoitetaan syyslukukauden alussa Ilmoitetaan syyslukukauden alussa

18.11.2024

Ilmoitetaan syyslukukauden alussa
Täydentävä palautuspäivä Ilmoitetaan syyslukukauden alussa Ilmoitetaan syyslukukauden alussa 31.12.2024 Ilmoitetaan syyslukukauden alussa

Tutkintotodistukset luovutetaan pääsääntöisesti aikaisintaan neljän viikon kuluttua valmistumispäivästä. Huom! Todistuksia ei tehdä heinäkuussa. Todistustyö aloitetaan elokuussa siten, että kesäkuussa valmistumispyynnön jättänäiden todistukset tehdään ensin.

AVAINSANOJEN SELITYKSET

ENSISIJAINEN PALAUTUSPÄIVÄ:

Toukokuun palautuspäivä, johon sinun tulisi tähdätä 2-vuotisessa Taiteen ja median maisteriohjelmassa.

TÄYDENTÄVÄ PALAUTUSPÄIVÄ:

Palautuspäivä sinulle, mikäli pyrit valmistumaan kevään loppuun mennessä ja 2 vuodessa, mutta et ole ehtinyt saada opinnäytettä valmiiksi toukokuun ensisijaiselle palautuspäivälle. Huomioithan, että vaikka tässä vaihtoehdossa on enemmän aikaa viimeistellä työtä, niin valvontaa ja ohjausta ei ole saatavilla enää suullisen esittelyn jälkeen ja että sinun odotetaan työskentelevän itsenäisesti siitä eteenpäin heinäkuun palautuspäivään saakka. Mikäli aikataulu viivästyy vielä tästäkin, niin voit palauttaa työsi syksyn palautuspäivinä.

TOISSIJAINEN PALAUTUSPÄIVÄ:

Syksyn palautuspäivä, jolloin voi palauttaa opinnäytteen mikäli et ole ehtinyt palauttaa työtäsi kevään palautuspäivinä.

SYKSYN TÄYDENTÄVÄ PALAUTUSPÄIVÄ:

Palautuspäivä sinulle, mikäli haluat valmitua syyslukukauden aikana ja et ole ehtinyt palauttaa työtäsi minään aiempana palautuspäivänä.

ILMOITUS AIKOMUKSESTA

Ilmoita MyCoursesin kautta aikomuksestasi palauttaa opinnäyte. Ilmoitus ei ole sitova ja jos myöhästyt määräajasta, voit silti palauttaa opinnäytteen. Pyydämme ilmoitusta, jotta saamme käsityksen siitä, kuinka moni opiskelija on aikeissa palauttaa opinnäytteensä kullakin päivämäärällä ja jotta voimme hallinnoida asiaan liittyviä prosesseja. Oppimispalvelut tarvitsevat aikaa tarkistaakseen opiskelijoiden henkilökohtaiset opintosuunnitelmat ennen valmistumispyyntöjä. 
Laadi luonnos opinnäytteesi tiivistelmästä, tämä helpottaa toisen tarkastajan löytämistä työlle.

SUULLINEN ESITTELY:

Suullinen esittely on pakollinen osa opinnäyteprosessia. Saat mahdollisuuden esittää opinnäytteesi ja saada siitä arvokasta palautetta, jota voit hyödyntää vielä ennen lopullista palautuspäivää. Huomioithan, että suullisen esittelyn ja siitä saadun palautteen jälkeen sinun odotetaan työskentelevän itsenäisesti valmiin opinnäytteen palauttamiseen saakka. 
Tässä vaiheessa valvojasi antaa sinulle palautusluvan (lupa annetaan opinnäytedokumentin ja esityksen perusteella). Esitys voi tapahtua julkisesti tai pienimuotoisemmin. Ulkopuolinen tarkastaja ei ole paikalla. Ennen kuin ilmoitat aikomuksesta, keskustele valvojasi kanssa siitä, mikä olisi paras tapa suorittaa suullinen esittely.

VALMIIN OPINNÄYTTEEN PALAUTUS

Kaksivuotisessa maisteriohjelmassa ensisijainen palautupäivä on toukokuussa toisen opiskeluvuoden keväänä. Tätä ennen käyt opinnäyteseminaarin ja saat ohjausta ohjaajiltasi ja valvojaltasi. Mikäli et ehdi saada opinnäytettä valmiiksi ensisijaiseen palautuspäivään mennessä toukokuussa, voit palauttaa sen myöhemmin (heinäkuu, marraskuu, joulukuu - ks. yllä oleva taulukko).
Opinnäyte palautetaan eAge-järjestelmään (kts. alta ”Opinnäytteiden tarkastettavaksi palauttaminen ja elektroninen arkistointi”). Yksityiskohtaiset tiedot opinnäyteohjeessa (alla).

ARVIOINTI JA ARVOSANAPÄÄTÖS:

Valvoja ja toinen tarkastaja lukevat ja tarkastavat työsi. He antavat tarkastuslausunnon ja siihen perustuvan arvosanaehdotuksen Taiteen ja median koulutusneuvostolle. Koulutusneuvosto keskustelee arvosanaehdotuksista ja päättää arvosanat tarkastajien ehdotusten pohjalta.

VALMISTUMISEN HAKEMINEN

Mikäli olet suorittanut tutkintoon vaadittavat opinnot ja henkilökohtainen opintosuunnitelmasi (HOPS) on päivitetty ajantasalle ja hyväksytty-tilassa, voit hakea valmistumista sisussa (ks. ohjeet ja aikataulu "Valmistuminen" välilehdeltä). Opinnäytteen palautuksen määräpäivä on tällöin myös valmistumispäiväsi. Mikäli sinulla on vielä opintoja suorittamatta, muistathan hakea valmistumista kun saat 120 op suoritettua, valmistumishakemuksen voi jättää useamman kerran vuoden ajalla (ks ohjeet "Valmistuminen" välilehdellä)

Opinnäyteohjeet

Ennen kuin alat kirjoittaa opinnäytettäsi, tutustu alla oleviin ohjeisiin ja tekijänoikeuskysymyksiin.

Opinnäyteohje maisteri (in English here) (på svenska här)

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu