Ohjelmat

Insinööritieteiden kandidaattiohjelma

Opintojen aloittaminen

Onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa opiskelemaan Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakouluun! Tältä sivulta löydät ohjeet opintojen sujuvaan aloittamiseen ja orientaation aikataulun.

Valmistaudu opintojen aloittamiseen:

  1. Katso uuden opiskelijan ohjeet sivuilta Uusi kandidaattiopiskelija ja tältä sivulta.
  2. Lue huolellisesti kesän aikan lähetettävät uusien opiskelijoiden uutiskirjeet
  3. Aktivoi IT-tunnukset
  4. Suorita Alkuorientaatio MyCourses-oppimisalustalla
  5. Varaa kalenterista aikaa uusien opiskelijoiden Zoom Webinaariin to 24.8. klo 14-15, lisätietoa saatavilla elokuun alussa
  6. Varaa aikaa orientaatioviikkoon: 28.8.-1.9.2023, ohjelmaa on sekä päivisin että iltaisin.
  7. Aloita opinnot: ensimmäiset kurssit alkavat 4.9.2023.

Orientaatioon osallistuminen on tärkeä osa yliopisto-opintojen aloittamista. Orientaatio on myös pakollinen osa ensimmäisen periodin ENG-A1100 -kurssia. Orientaatioviikon aikana perehdyt opiskeluun, tuleviin opintoihin, opiskeluympäristöön ja yliopiston käytäntöihin. Saat myös tietoa sinulle tarjolla olevista palveluista ja tutustut opiskelukavereihin, tutoreihin, yliopiston henkilökuntaan ja opettajiin.

Orientaatiotapahtumiin osallistumista suositellaan lämpimästi kaikille uusille opiskelijoille. Jos et pääse osallistumaan orientaatioviikolle, niin kerro siitä lähettämällä viesti osoitteeseen [email protected]  ja tutustu näillä sivuilla annettuihin tietoihin.

Lisätietoa opintojen aloittamisesta: [email protected]

Opiskelijan oppaan kuvituskuvaa

Kandidaattiopiskelija

Tietoa uusille kandidaattiopiskelijoille

Opiskelijatutorisi eli isohenkilösi on sinuun yhteydessä elokuussa. Tutorille välitetään yhteystietosi, jotta hän voi olla sinuun yhteydessä. Vapaaehtoiset opiskelijatutorit ovat osa yliopiston palvelua uusille opiskelijoille. Tutoreiden tehtävänä on tarjota uusille opiskelijoille vertaistukea, opastaa Aalto-yliopiston opiskelijaelämään ja sekä ohjata uudet opiskelijat opiskelijoiden palveluiden piiriin. Jokaiselle uudelle opiskelijalle osoitetaan tutorkoulutuksen suorittanut opiskelijatutori. Tutorryhmissä tutustutaan myös harrastusmahdollisuuksiin, joita mm. AYY tarjoavaa. Tutor on sinulle ensimmäinen kontakti niin opintojen kuin opiskelijaelämänkin saralla, ota siis orientaatioviikosta kaikki irti ryhmäsi kanssa!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu