Ohjelmat

Arkkitehtuurin, maisema-arkkitehtuurin ja sisustusarkkitehtuurin kandidaattiohjelma

Opinnäyte

Opinnäyteohjeet 

Ennen kuin alat kirjoittaa opinnäytettäsi, lue Kandidaatin tutkintojen opinnäyteohje (voimassa 31.7.2023 saakka) ja tutustu tekijänoikeuskysymyksiin.

Uusi opinnäyteohje voimassa 1.8.2023 lähtien: Kandidaatin tutkintojen opinnäyteohje 2023

Huom! mikäli olet aloittanut opinnäytteesi tekemisen ennen 1.8.2023, sovelletaan opinnäytteeseesi ohjelmassa opinnäytteesi aloitusajankohtana voimassa olleita arvostelukriteerejä vielä siirtymäaikana 1.8.-31.12.2023. Mikäli opinnäytteesi valmistuu siirtymäajan jälkeen, niin siihen sovelletaan uusia 2023 ohjeen mukaisia arviointikriteerejä.

Ongelmatilanteissa apua tarjoavat:

  • IT Servicedesk ([email protected]) - vastaa neuvonnasta PDF/A-konversioon liittyvissä asioissa
  • eAGE-helpdesk ([email protected]) - auttaa, jos esim. eAGE-tallennus on mennyt väärin ja halutaan tallentaa uudelleen
  • Aaltodoc-help ([email protected]) - auttaa siinä vaiheessa, kun jo Aaltodociin lähetetyn työn tiedoille pitää tehdä joku muutos tai lisäys

Opinnäytteen palauttamisen ja esittelyn jälkeen katso ohjeet valmistumiseen Valmistuminen -sivulta.

Arkkitehtuurin laitoksen tarkentavia ohjeita

Kandidaatinseminaari järjestetään ARTS.ark.kand Arkkitehtuurin, maisema-arkkitehtuurin ja sisustusarkkitehtuurin kandidaatintyö- kurssin yhteydessä syksyisin ja keväisin kaikille kolmelle pääaineelle (ARK=arkkitehtuuri + MARK=maisema-arkkitehtuuri + SARK= sisustusarkkitehtuuri).Kurssin ajoitus on mallilukujärjestyksessä, mutta tarkka aikataulu on saatavilla kurssin MyCourses-tilasta. Kurssikuvauksen löydät Sisusta.

Kandidaatinseminaari alkaa orientaatioluennolla, jota voi tulla kuuntelemaan, vaikka aiot aloittaa kandiseminaarin suorittamisen myöhemmin.

 

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: