Lahjoita tulevaisuus

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu

Maailma ympärillämme muuttuu ennennäkemättömän nopeasti. Tarvitsemme uusia tapoja katsoa ja muuttaa maailmaa luovuuden keinoin. Lahjoita ja auta meitä rakentamaan maailmaa, jossa radikaali luovuus ratkaisee ihmiskunnan suurimmat haasteet.
Ioncell Chemarts Photo: Eeva Suorlahti

Maailma ympärillämme muuttuu ennennäkemättömän nopeasti. Olemme keskellä maailmanlaajuista kestävyyskriisiä, teknologista murrosta ja työelämän muutosta. Ihmiskunta ei ole koskaan aiemmin kohdannut ilmastonmuutoksen, muovijätteen tai kertakäyttömuodin kaltaisia haasteita.

Näiden muutosten keskellä tärkein, ihminen, uhkaa unohtua. Tunnemme juurettomuutta kasvottomien koneistojen edessä. Raha määrittelee päätöksentekoamme myös silloin, kun kestävämpien arvojen, kuten ihmisyyden tai planeettamme rajojen, pitäisi ohjata valintojamme. Näihin haasteisiin eivät pelkät innovaatiot riitä. Tarvitaan radikaalia luovuutta.

Tarvitsemme uusia tapoja katsoa ja muuttaa maailmaa luovuuden keinoin. On kyse sitten käyttäjälähtöisestä suunnittelusta, uusista biomateriaaleista, taiteesta, paremmasta kaupunkisuunnittelusta tai terveyden ja hyvinvoinnin arkkitehtuurista, me haastamme päätöksentekijät tekemään kestäviä valintoja. Me koulutamme osaajat, jotka haastavat vallitsevat normit ja pystyvät näkemään maailman sellaisena, kuin se parhaimmillaan voisi olla. Tässä sinä voit olla mukana lahjoituksella.

Aalto innovations present at Flow Festival, photo by Samuli Pentti

Lahjoita nyt

Lahjoittamalla Taiteiden ja suunnittelun korkeakoululle, autat rakentamaan maailmaa, jossa radikaalin luovuuden avulla ratkaistaan ihmiskunnan suuria haasteita.

Lahjoituksesi avulla:

  • Tuet uudenlaista ajattelua ja ratkaisuja, jotka näkyvät pitkäkäyttöisinä ja laadukkaina elinympäristöinä, tuotteina, palveluina ja elämyksinä
  • Koulutamme osaajia, jotka muotoilevat maailmaa sellaiseksi kuin se parhaimmillaan voisi olla.
  • Tuotamme ymmärrystä ja vaihtoehtoja, joiden avulla yritykset ja päätöksentekijät voivat tehdä kestäviä ja eettisiä valintoja, jotka huomioivat myös tulevat sukupolvet.

Tavoitteenamme on kestävä ja elämisen arvoinen elämä. Hyvinvoiva yhteiskunta, joka ottaa huomioon planeettamme rajat ja ruokkii uteliaisuutta, suvaitsevaisuutta ja luovuutta. Yhteiskunta, joka on rakennettu ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Stressitön maailma, jossa jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Maailma, jossa ihmiskunta pystyy parhaimpaansa.

Lahjoita ja auta meitä rakentamaan maailmaa, jossa radikaali luovuus ratkaisee ihmiskunnan suurimmat haasteet.

Vähintään 10 000 euron suuruisissa lahjoituksissa ota yhteyttä lahjoittajasuhteiden tiimiimme lahjakirjan tekemistä varten.

Tiimin yhteystiedot löydät täältä.

Tuomas Auvinen

Tuomas Auvinen: Kulttuurina radikaali luovuus

Luovuus on kokeilemista, ja siksi se on merkittävä taito kaikille alati muuttuvassa ja monitasoisesti verkottuneessa maailmassa.

Uutiset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: