Lahjoita tulevaisuus

Taiteellinen ala

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu on maailman arvostetuimpiin kuuluva taiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin kansainvälinen korkeakoulu. Taiteen ja tieteen kohtaamisessa tekniikan ja talouden kanssa syntyy uuden tason tietoa ja yhteistyöprojekteja.
Taiteen ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijoita suunnittelutöissä.

Maailma on täynnä informaatiota, jonka jäsentäminen on yksi yhteiskunnan kriittisistä menestystekijöistä. Taide synnyttää kriittistä keskustelua, joka rikastaa ja kehittää yhteiskuntaa. Luova talous, muun muassa peliteollisuus, on merkittävä kasvuala. Tulevaisuuden mediaratkaisuja tutkii ja kehittää Aalto Media Lab.

Kun lahjoitat Aalto-yliopiston taiteelliselle alalle, tuet taiteen ja muotoilun tutkimusta ja koulutusta, jotka keskittyvät yksittäisten teosten lisäksi tuotteiden ja palveluiden sekä ihmisläheisten elinympäristöjen suunnitteluun. Tuloksena on tyytyväisiä käyttäjiä sekä toimivia tuotteita ja palveluita.

Lahjoita ja liity lahjoittajaverkostoomme!

Vähintään 10 000 euron suuruisissa lahjoituksissa ota yhteyttä lahjoittajasuhteiden tiimiimme lahjakirjan tekemistä varten.

Tiimin yhteystiedot löydät täältä.

Taiteiden ja suunnittelun tiedonrakentaminen

Tavoitteena on löytää uusia tapoja ratkaista mahdottomilta vaikuttavia ongelmia, edistää ihmisten hyvinvointia ja vaikuttaa myönteisesti koko yhteiskuntaan.

Lue lisää
Student holds up a piece of printed fabric in the Textile printing workshop in Väre
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu