Taiteellinen ala

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu on maailman arvostetuimpiin kuuluva taiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin kansainvälinen korkeakoulu. Taiteen ja tieteen kohtaamisessa tekniikan ja talouden kanssa syntyy uuden tason tietoa ja yhteistyöprojekteja.
Aalto University, Otaniemi stories: Mervi Antila & Nathalia Mussi Weidlich, Students of Applied Arts / Photographer: Sinikoski

Maailma on täynnä informaatiota, jonka jäsentäminen on yksi yhteiskunnan kriittisistä menestystekijöistä. Taide synnyttää kriittistä keskustelua, joka rikastaa ja kehittää yhteiskuntaa. Luova talous, muun muassa peliteollisuus, on merkittävä kasvuala. Tulevaisuuden mediaratkaisuja tutkii ja kehittää Aalto Media Lab.

Kun lahjoitat Aalto-yliopiston taiteelliselle alalle, tuet taiteen ja muotoilun tutkimusta ja koulutusta, jotka keskittyvät yksittäisten teosten lisäksi tuotteiden ja palveluiden sekä ihmisläheisten elinympäristöjen suunnitteluun. Tuloksena on tyytyväisiä käyttäjiä sekä toimivia tuotteita ja palveluita.

Vähintään 10 000 euron suuruisissa lahjoituksissa ota yhteyttä lahjoittajasuhteiden tiimiimme lahjakirjan tekemistä varten. Lahjoita ja liity lahjoittajaverkostoomme!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu