Lahjoita tulevaisuus

Aalto-yliopisto yleisesti

Aalto-yliopisto on suomalaisille vahvuuksille rakentuva monialainen, kansainvälinen yliopisto, joka koostuu kuudesta korkeakoulusta. Se on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden.
Dipoli

Miten yliopisto voi vaikuttaa tulevaisuuteen? Mikä on tutkimuksen, tieteen ja koulutuksen rooli yhteiskunnassa? Me kysymme entä jos… yliopisto olisi tiennäyttäjä?

Katso: Aalto Entä jos...

Me Aallossa rakennamme innovatiivista yhteiskuntaa ja ratkomme yhteiskunnallisia haasteita korkeatasoisen tutkimuksen, opetuksen ja taiteellisen toiminnan keinoin. Maailmanlaajuisissa yliopistovertailuissa Aalto sijoittuu alojensa kärkijoukkoon. 

Jokainen lahjoitus auttaa meitä ylläpitämään kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusta ja opetusta, kehittämään toimintojamme ja kouluttamaan tulevaisuuden muutoksentekijöitä, jotka ovat oman alansa moniosaajia ja valmiita ratkomaan kansainvälisiä haasteita.

Pine cone in front of Dipoli

Lahjoita nyt

Valitse summa ja liity Aalto-yliopiston lahjoittajaksi

Vähintään 10 000 euron suuruisissa lahjoituksissa ota yhteyttä lahjoittajasuhteiden tiimiimme lahjakirjan tekemistä varten.

Tiimin yhteystiedot löydät täältä.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu