Töihin Aaltoon

Jessica Sinikoski, viestintäpäällikkö

Aallossa kunnioitetaan perinteitä, mutta tehdään silti rohkeasti oman näköistä, aidosti uutta ja erilaista.
Jessica Sinikoski_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen

”Tulin Aaltoon järjestämään sen historian ensimmäisiä lukuvuoden avajaisia vuonna 2010. Nykyään vedän strategiset tapahtumat -tiimiä, joka on osa viestintäpalveluja.

Aallossa kunnioitetaan perinteitä, mutta tehdään silti rohkeasti oman näköistä, aidosti uutta ja erilaista. Tapahtumat toimivat yliopiston viestintäkanavana ja tradition luojana, yhteishengen rakentajana ja yhteistyön mahdollistajana. Kampuksilla järjestetään yli 600 tapahtumaa vuodessa. Tavoitteenani on pohtia, miten yliopiston olemus tiivistyy konkreettiseksi tapahtumissa - miltä Aalto näyttää, tuntuu ja maistuu? 

Työssäni parasta on monipuolisuus: koko yhteisö vahtimestareista rehtoriin ovat työkavereitani, ja teen tapahtumia niin opiskelijoille kuin Nobel-voittajillekin. Minua inspiroi ajatus, että voin omalla työlläni tehdä näkyväksi tutkimusta, joka vaikuttaa yhteiskunnassa ja auttaa ihmisiä. Tapahtumat voivat saattaa yhteen tahoja, jotka lähtevät tekemään yhteistyötä. Saan siis olla omalla tavallani mahdollistajana maailmanluokan tutkimusta tekevässä yhteisössä.”

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu