Johtamisen laitos

Kansainvälinen liiketoiminta

International Business - cutting edge in research and teaching

Missiomme

Kansainvälisen liiketoiminnan yksikkö keskittyy kehittämään strategisia ja johdon valmiuksia menestyä entistä monimutkaisemmassa ja kulttuurisesti monimuotoisessa globaalissa ympäristössä.

Tavoitteemme on olla Euroopan johtava kansainvälisen liiketoiminnan yksikkö.

Ennen ja nyt

Vuodesta 1989 yksikkömme on ollut Suomessa liiketoiminnan koulutuksen edelläkävijä tarjoten M.Sc.-ohjelman kokonaan englanniksi tosielämän koulutustapauksilla ja kansainvälisten liike-elämän ammattilaisten avustuksella.

Jatkamme edelläkävijän roolissamme kehittämällä huippuluokan opetusta ja tutkimusta kansainvälisen liiketoiminnan saralla. Vahvan tutkimus- ja monikulttuurisen taustamme ansiosta voimme kouluttaa osaajia, joilla on tarvittava osaaminen ja tietotaito ennakoimaan ja vastaamaan maailmanlaajuisiin haasteisiin luovasti ja vastuullisesti.

Kansainvälisen verkosto

Työskentelemme läheisessä yhteistyössä johtavien kansainvälisten yritysten ja muiden julkisten, yksityisten ja voittoa tavoittelemattomien yhteisöjen kanssa. Kannustamme tutkijoitamme vahvaan kansainväliseen yhteistyöhön ja avoimeen yhteistoimintaan henkilökunnan ja opiskelijoiden välillä.

Meillä on useita vierailevia kansainvälisiä tutkijoita joka vuosi. Lisäksi henkilökuntamme ja tohtoriopiskelijamme ovat hyvin aktiivisia kansainvälisissä tutkimusverkostoissa:

Academy of International Business (AIB)

Academy of Management (AOM)

European Group for Organizational Studies (EGOS)

European International Business Academy (EIBA)

Nord-IB Doctoral Programme.

 

Contact information

School of Business

Ekonominaukio 1

Kauppakorkeakoulu, jonka edustalla istuu neljä opiskelijaa. Kuva: Unto Rautio / Aalto-yliopisto

Administration

Head of Department: Johanna Moisander

Unit Coordinator: Rebecca Piekkari
Secretary: Tiia Melander

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu