Alumneille

Järjestä vuosikurssijuhla

Vuosikurssitapaaminen on loistava tilaisuus tavata opiskeluaikaisia ystäviä, vaihtaa kuulumisia sekä muistella omia opiskeluaikoja. Jos haluat kutsua omat opiskeluystäväsi vuosien takaa ja juhlistaa vaikkapa vuosikurssisi pyöreitä vuosia, annamme vinkkejä mielellämme.
Two business students, one is holding a laptop, discussing with the Professor after his lecture. Another group of students talk in the background.

Aalto-yliopiston alumnisuhteiden avustuksella järjestetään vuosittain kymmeniä vuosikurssitapaamisia.
Autamme seuraavissa järjestelyissä mielellämme – olethan siis hyvissä ajoin meihin yhteydessä.

Suunnitteluprosessi ja pohjat

  • Budjettipohja
  • Kutsupohja

Neuvonta ja ohjeistus

Annamme mielellämme neuvoa vuosikurssitapaamisen suunnitteluun liittyvissä asioissa, kuten vinkkejä/suosituksia sopivista tapahtumapaikoista ja ravintolavaihtoehdoista. Kauttamme voit tiedustella myös yhteystietoja opiskelijakuoroihin ja -yhtyeisiin.

Tilavaraukset

Jos haluat järjestää vuosikurssitapaamisenne jollakin Aalto-yliopiston kampuksella, varaamme tilat. Samalla kerromme myös muista alumnitapahtumistamme, mikäli haluat yhdistää vuosikurssitapaamisen jonkin tilaisuuden yhteyteen. Mikäli päätät järjestää vuosikurssitapaamisen, voimme sopia suunnittelutapaamisen.
Dipolissa järjestetään opastettuja kierroksia 100 €/15 hlöä, kyselyt: [email protected]

Vuosikurssilaisten yhteystiedot

Voimme hyödyntää verkostopalvelua, jossa on yli 40 000 alumnin tiedot. Tietosuojalakiin ja rekisteriin vedoten emme voi luovuttaa henkilöiden yhteystietoja, joten heidän kontaktoiminen tapahtuu meidän kauttamme.

Postitus

Meiltä saat valmiin kutsupohjan, johon voi kirjoittaa kutsun ja jonka lähetämme kurssilaisille ensisijaisesti sähköisesti ja perinteisellä postilla niille, joille ei ole sähköpostiosoitetta. Kutsussa kehotamme kaikkia rekisteröitymään myös Aalto-yliopiston alumniverkostoon, jotta jatkossakin yhteys yliopistoon säilyisi.

Viestintä

Viestimme tapaamisesta tapahtumakalenterissa, johon on linkki myös sähköpostitse lähetettävässä alumnitiedotteessa.

Miten pääset alkuun?

Ota yhteyttä alumnisuhteisiin: [email protected]
Annamme mielellämme vinkkejä suunnittelun alkuun pääsemiseksi.

Tavataan juhlajärjestelyjen merkeissä!

Tietosuojailmoitukset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu