Aalto-yliopiston avoin yliopisto

Informaatioteknologia (IT)

Informaatioteknologian (IT) entistä keskeisempi osa-alue on langaton viestintä ja tärkein infrastruktuuri on internet ja sen lukuisat palvelut.
Konemiehentie 2

Nykyinen informaatioyhteiskuntamme pohjautuu tietoon sekä tiedon siirtoon ja käsittelyyn. Informaatioteknologian (IT) entistä keskeisempi osa-alue on langaton viestintä ja tärkein infrastruktuuri on internet ja sen lukuisat palvelut. Erona perinteiseen tietotekniikkaan informaatioteknologian aineessa korostuu tiedon siirto ja käsittely, mobiiliteknologiat sekä Internetin ymmärtäminen ja kehittäminen.

Informaatioteknologian (IT) sivuaineen (koodi: ELEC3020) laajuus on 25 opintopistettä.

Sivuaineeseen kuuluvat opinnot ovat Sähkötekniikan korkeakoulun opintoja. Avoimen yliopiston opiskelijoille on paikkoja joillekin tutkinto-opetuksena annettaville kursseille.

Sivuaineen rakenne on nähtävillä Aalto-yliopiston tutkinto-opiskelijoille suunnatussa sivuaineoppaassa:
Sivuaineopas

Lukuvuonna 2023-2024 avoimen yliopiston opiskelijoille tarjolla olevat IT-sivuaineen kurssit

Osa kursseistä on tarjolla avoimen yliopiston kautta, osa FITech-verkostoyliopiston kautta. Lue ilmoittautumisohjeet kurssikuvauksesta. Jos kurssi ei ole tarjolla avoimen yliopiston tai FITech-verkostoyliopiston kautta, voit hakea kursseille myös erillisopinto-oikeutta

Suoritettuaan vaaditut 25 opintopistettä opiskelija voi saada Aalto-yliopiston opintosuoritusotteelle sivuainemerkinnän. Hae sivuainekokonaisuuden merkitsemistä täyttämällä rekisteröintipyyntö webropolissa:
Sivuaineen rekisteröintipyyntö

Erillisopinnot, vaihto-opiskelu, JOO-opinnot ja sisäinen liikkuvuus

Erillisopinnot, vaihto-opiskelu, JOO-opinnot

Aalto-yliopistossa voi suorittaa erillisopintoja, kansainvälisiä vaihto-opintoja, JOO-opintoja ja Aalto-yliopiston sisäisen liikkuvuuden haussa opiskelija voi hakea opinto-oikeutta toiseen Aallon korkeakouluun.

Hakijapalvelut

Avoimen yliopiston yhteystiedot

Ota yhteyttä!

Lue lisää
Kuvaaja Unto Rautio

Seuraa meitä

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: