Aalto-yliopiston avoin yliopisto

Informaatioteknologia (IT)

Informaatioteknologian (IT) entistä keskeisempi osa-alue on langaton viestintä ja tärkein infrastruktuuri on internet ja sen lukuisat palvelut.
Konemiehentie 2

Nykyinen informaatioyhteiskuntamme pohjautuu tietoon sekä tiedon siirtoon ja käsittelyyn. Informaatioteknologian (IT) entistä keskeisempi osa-alue on langaton viestintä ja tärkein infrastruktuuri on internet ja sen lukuisat palvelut. Erona perinteiseen tietotekniikkaan informaatioteknologian aineessa korostuu tiedon siirto ja käsittely, mobiiliteknologiat sekä Internetin ymmärtäminen ja kehittäminen.

Informaatioteknologian sivuaineen laajuus on 25 opintopistettä.

Sivuaineeseen kuuluvat opinnot ovat Sähkötekniikan korkeakoulun opintoja. Avoimen yliopiston opiskelijoille on paikkoja joillekin tutkinto-opetuksena annettaville kursseille.

Lukuvuonna 2020-2021 avoimen yliopiston opiskelijoille tarjolla olevat IT-sivuaineen kurssit

5 kurssia, yhteensä 25 op

 

  • ELEC-C5240 Digitaalisen signaalinkäsittely perusteet, 5 op, kevät 2022
  • ELEC‐C7110  Informaatioteknologian perusteet, 5 op, kevät 2022
  • ELEC-C7241 Tietokoneverkot, 5 op, kevät 2022. Tämän kurssin voi opiskella maksutta Tekniikan alan verkostoyliopistossa, FiTech.
     

Suoritettuaan vaaditut 25 opintopistettä opiskelija voi saada Aalto-yliopiston opintosuoritusotteelle sivuainemerkinnän. Lähetä pyyntö sivuaineesta osoitteeseen avoin(at)aalto.fi

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu