Uramuotoilu Aallon opiskelijoille

Perinteisesti työuran suunnittelu on perustunut ennakoitaviin urapolkuihin. Modernissa uramuotoilussa painotetaan jatkuvaa sopeutumista ja kokeilevaa lähestymistapaa. Anna uteliaisuutesi viedä, kokeile eri urapolkuja ja luo oma tarkoituksesi!
AaltoStudents

Luo merkityksellisyyttä työhösi. Työn merkityksellisyys on yksi tärkeimpiä, kaikki sukupolvet yhdistäviä perustarpeita. Uramuotoilun työkalut auttavat sinua tunnistamaan omat mielekkyyden lähteesi ja kukoistamaan tulevaisuuden työelämässä.

Huolehdi elämänlaajuisesta oppimisesta. Oppiminen ei tapahdu ainoastaan kursseilla, eikä se pääty valmistumiseen. Mahdollisuudet työelämätaitojen oppimiseen ovat elämänlaajuiset!

Huolehdi kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on kestävän työuran ehto. Muiden auttaminen parantaa omaakin hyvinvointia ja antaa elämälle merkitystä.

CDL

Muotoile tulevaisuuttasi työpajassa tai kurssilla

Aalto-yliopistolla on tarjolla monia uramuotoilua tukevia kursseja ja työpajoja.

Aalto-yliopisto
Wellbeing

Pidä huoli hyvinvoinnistasi

Oma hyvinvointi on yksi itseisarvoisen tärkeä päämäärä, sillä muutoin ura ei ole kestävällä pohjalla

Aalto-yliopisto
Peer

Vertaismuotoilutiimit

Urasuunnittelussa on tärkeää tehdä yhteistyötä. Oman vertaismuotoilutiimin perustaminen on hyvä tapa seurata jokaisen jäsenen uramuotoiluprojektien ja kokeilujen edistymistä. Tiimistä saa henkistä ja sosiaalista tukea sekä uusia näkökulmia ja ideoita. 

Saat vinkkejä vertaisryhmän perustamiseen uramuotoilun työpajassa. 

UntoRautio

Elämänlaajuista kokeilua

Uramuotoilu on elämänlaajuinen prosessi ja taito. Jokainen kurssi, projekti, kesätyö tai vapaaehtoistehtävä on mahdollisuus hankkia tärkeitä urataitoja, oppia tuntemaan itsensä ja testata omaa polkuaan käytännössä.

Jobteaser

Summer School

Aalto Thesis
  

Job

Työpaikan löytäminen

Oletko valmis löytämään unelmatyösi?

Katso uusimmat työpaikkailmoitukset, työnhakuohjeet, koulutukset ja työnantajatapahtumat: 

JobTeaser

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu