Base Styles/Icons/Some/Linkedin/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/Menu/Burger Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/Close/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/lock/open Created with Sketch.

Claudia Dell’Era

Olen aina nauttinut kirjoittamisesta, mutta parasta työssäni on mahdollisuus tehdä yhteistyötä erinomaisten tutkijoidemme kanssa.
Aalto-yliopisto Claudia Dell’Era

“Olen työskennellyt Aallossa vuodesta 2003 – ensin projektitutkijana, sitten tohtoriopiskelijana, ja nyt rahoitushakemusten kirjoittajana Tutkimus- ja innovaatiopalveluissa.

Työssäni autan tutkijoita ja professoreita tutkimusrahoitushakemusten laatimisessa. Tuen heitä koko hakemusprosessin läpi aina sopivien rahoitusmahdollisuuksien löytämisestä tutkimussuunnitelmien kommentointiin ja kirjoittamiseen asti.

Kirjoittaminen on aina ollut intohimoni ja nautin tekstien parissa työskentelystä. Ehdottomasti parasta työssäni on kuitenkin mahdollisuus tehdä yhteistyötä erinomaisten tutkijoidemme kanssa, tutustua heidän tutkimusideoihinsa ja tukea heitä näiden ideoiden kehittämisessä projekteiksi – omaa tutkijan taustaani hyödyntäen.”

Claudia Dell’Era
vanhempi grant writer