Yhteistyö

Ohjelmointi 2

Ohjelmointi 2 on ensimmäisen opiskeluvuoden toinen ohjelmoinnin johdantokurssi, johon osallistuu vuosittain yli 200 opiskelijaa. Kurssiin sisältyy ohjelmoinnin periaatteita ja abstraktioita aina porttitason Boolen logiikasta valtavia tietomääriä pyörittäviin laskentatehtaisiin. Kurssin vaikeusaste mukautuu kunkin opiskelijan tarpeisiin: kurssi koostuu 12 automaattisesti arvioitavasta tehtäväkierroksesta, joissa on eri vaikeustasoa edustavia ohjelmointiongelmia lämmittelyharjoituksista aina valinnaisiin haastetehtäviin, joiden vaikeustasoa ei ole rajoitettu.
Aalto University / School of Business / campus

Näkyvyyttä ja verkostoitumismahdollisuuksia yhteistyökumppaneille

Kurssi tarjoaa monenlaisia yhteistyömahdollisuuksia:

(i) Sponsorointi ja/tai valinnaisten haastetehtävien kehittäminen yhdessä korkeakoulun kanssa.

(ii) Pilvilaskentaresurssien tai teollisten tietokokonaisuuksien sponsorointi opiskelijoiden käyttöön.

Sponsori voi ehdottaa valinnaisia haastetehtäviä ja määritellä yhdessä korkeakoulun kanssa tarkan ongelman kuvauksen, mihin voi harkinnan mukaan kuulua myös mahdollisuus sponsoriosapuolen kehittämien automaattisten harjoitustehtävien käyttöönottoon kurssi-infrastruktuurissa.

Sponsori saa näkyvyyttä kaikkien perustieteiden korkeakoulun kandidaattitason opiskelijoiden keskuudessa ja mahdollisuuden verkostoitua parhaiten suoriutuvien opiskelijoiden kanssa. Sponsorilla on mahdollisuus nostaa esiin sen omalta kannalta merkittäviä ja kiehtovia osa-alueita tietokoneohjelmoinnin jalosta taidosta. Sponsori voi myös palkita kurssilla parhaiten menestyviä opiskelijoita.

Yhteyshenkilöt: Petteri Kaski, [email protected]

Kesto: Helmikuun lopusta toukokuun alkuun

Opiskelijaryhmän koko: 1 opiskelija

Hakuaika sponsoreille: Marraskuu

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: