Uutiset

Vielä ehdit vastata kyselyyn: Etätyö koronapandemian aikana

Kuva: Aki-Pekka Sinikoski
Kuva: Aki-Pekka Sinikoski

Koronapandemian vuoksi monet tekevät työnsä oman toimipisteensä ulkopuolella, kotona tai vapaa-ajan asunnolla. Muutos on voinut vaikuttaa työskentelytapoihin, teknologian käyttöön, yhteistyösuhteisiin, työn ja muun elämän ajankäyttöön tai tiedonsaantiin. Jotkut muutoksen seuraukset ovat haasteellisia, jotkut kenties myönteisiä.

Tällä kyselyllä halutaan selvittää, miten pandemia on vaikuttanut työntekoon. Mikä muuttui ja miten muutokset koetaan? Kerättyä luottamuksellista tietoa käytetään ymmärryksen lisäämiseen nykytilanteen aiheuttamista muutoksista, jotta voitaisiin kehittää tilanteeseen sopivia toimintatapoja ja käytäntöjä.

Kyselyyn voi vastata täällä vapaasti, omin sanoin. Vastaaminen tapahtuu nimettömänä, joten älä jätä itsestäsi yksilöiviä tietoja (kuten nimiä tai viittauksia työpaikkaasi) vastauskenttiin.

Nopeasti luotu Fast Expert Teams- asiantuntijaverkosto selvittää etätyöhön siirtymisen vaikutuksia työelämään. Fast Expert Teams -verkostoon kuuluu asiantuntijoita LUT-yliopistosta, Aalto-yliopistosta, Jyväskylän yliopistosta, Itä-Suomen yliopistosta, Tampereen yliopistosta, Työterveyslaitokselta, Teknologian tutkimuskeskus VTT:stä, Sitra Labista, Tiedeakatemiasta, Goforesta, Howspacesta, Skillhivesta, Solvedista, Hämeen liitosta sekä työ- ja elinkeinoministeriöstä, valtiovarainministeriöstä ja liikenne- ja viestintäministeriöstä.

Kysely: Etätyö koronapandemian aikana

Lisätietoja:

Aikaisempi uutinen

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lisää tästä aiheesta

Kuva: NordicMathCovid-hanke.
Poikkeustilanteet Julkaistu:

Uusi epidemiamallinnus helpottaa koronastrategioiden arviointia

Suomalaisten, ruotsalaisten ja norjalaisten tutkijoiden yhteishanke huomioi mallissa myös verkostorakenteet ja ihmisten liikkuvuuden.
Kandidaattikeskus
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu:

Otaniemen kampuksen poikkeusaukioloajat

Huomioithan rakennusten aukioloajat kampuksella käydessäsi. Kampuksen rakennukset siirtyivät poikkeusaukioloaikaan 31.8. alkaen.
Opetus on käynnissä luokkahuoneessa ja opiskelijat kuuntelevat pöytään nojaavaa opettajaansa.
Poikkeustilanteet, Opinnot Julkaistu:

ITP kurssit järjestettiin hybridiopetuksena poikkeuksellisen kesän aikana

ITP, Aallon kesällä suoritettava sivuaineohjelma, onnistui toteuttamaan kurssinsa ja bisnesprojektinsa hybridimuotoisena turvallisuudesta huolehtien.
Students participate in virtual teamwork
Poikkeustilanteet, Opinnot Julkaistu:

UNITE! -yliopistoverkoston opiskelijat osallistuivat virtuaalivaihtoon Aalto-yliopiston kesäkoulussa

Aalto-yliopiston kesäkoulu avasi kurssitarjontansa UNITE! -verkoston opiskelijoille lyhytkestoisten vaihtojen pilottina. Kymmenen UNITE! -opiskelijaa osallistui Digital Business Master Class -kesäkurssille.