Uutiset

Unite!-kevätkoulussa pohditaan kestäviä energiaratkaisuja

Unite!-kevätkoulu keskittyy uusiin energialähteisiin energian varastointijärjestelmistä, polttokennoista, älyverkoista aina vedyn, kestävän ydinvoiman ja bioenergian tarjoamiin mahdollisuuksiin. Ensimmäinen Unite!-kevätkoulu, jonka järjesti Politecnico di Torino, alkoi maanantaina 17. toukokuuta 2021.
Two researchers at a lab.

Kolmen päivän aikana verkkoluentoja pitävät kansainvälisesti tunnetut tutkijat seitsemästä Unite! yhteistyöyliopistosta. Luentojen lisäksi ohjelmassa on opinnäytetteiden aihe-ehdotuksia, tohtorikoulutettavien puheenvuoroja sekä verkostoitumistilaisuuksia  ja mahdollisuus virtuaalisiin "yrityslounaisiin" ulkopuolisten sidosryhmien kanssa.

70 opiskelijaa seitsemästä kumppanuusyliopistosta valittiin 400 hakijan joukosta ilman osallistumismaksuja. Mukana on seitsemän opiskelijaa Aalto-yliopistosta. Osallistujilla on mahdollisuus aloittaa opinnäytetyö kestävän energian alalta ja näin motivoitua myöhemmin hakemaan kansainvälistä tohtorintutkintoa. 

"Tämä kestävän energian aiheisiin keskittyvä kevätkoulu on yksi konkreettisista koulutustoiminnoista, joita Unite! tarjoaa seitsemän kumppaniyliopistonsa opiskelijoille. Se on myös ensimmäinen askel  joillekin loistavimmista Unite! opiskelijoista kohti tohtorintutkintoa,” kertoo professori Roberto Zanino PoliTosta. 

Unite! on seitsemän eurooppalaisen yliopiston verkosto, joka tarjoaa verkkokursseja, kevät- ja kesäkouluja sekä yhteisiä ohjelmia opiskelijoille. Lue lisää täältä Aallon Unite!-websivulta. 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Shcool of Business alumna Riikka Davidkin
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Alumni Riikka Davidkin: Vaikuttavuus on työni keskiössä – emme tee mitään, jos sillä ei ole mahdollista ensisijaisesti saada aikaan positiivista vaikutusta yhteiskunnassa

Alumnimme Riikka Davidkin haaveili jo lapsena kansainvälisestä urasta. Nyt New Yorkissa Social Financella impact-rahastoihin sijoittavan tiimin vetäjänä hän kokee suurta merkityksellisyyttä työssään, sillä kokee, että juuri rahoitussektori on parhaiten asemoitunut vaikuttamaan aikamme isojen ongelmien ratkaisemiseen.
Students sitting at Aalto University School of Business
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:
Opinnot Julkaistu:

Uusi 3:n op:n kurssi Mind & Study - hyvinvoivan opiskelijan työkalupakki tulossa 2. periodissa

Aallon opintopsykologien kehittämä kaikille avoin opintopisteytetty ryhmämuotoinen verkkokurssi alkaa loppusyksystä!
Welcome Evenig 2023 panel discussion.
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Uudet Kauppiksen opiskelijat tapasivat alumneja Welcome Evening -tapahtumassa

Uudet Kauppiksen opiskelijat saivat tietoa työelämästä alumneilta Welcome Evening -tapahtumassa.