Uutiset

Tervetuloa Unite! Engineering Biology -verkostoitumistapahtumaan 11.9.2024

Unite! Engineering Biology -tapahtuman tavoitteena on tuoda yhteen yhdeksän Unite!-allianssiin kuuluvan yliopiston tutkijat edistämään avainteknologioita ja kestäviä prosesseja. Verkostoitumistapahtuma järjestetään verkossa 11.9.2024.
Laboratory work at the School of Chemical Engineering

Bioteknologian, biotieteiden ja kemian dynaamisessa maailmassa Unite! edistää yhteistyötä ja innovatiivista verkostoitumista auttaakseen meitä kohti nettonollayhteiskuntaa.

Bioteknologia ja synteettinen biologia ovat avainasemassa kestävien prosessien kehittämisessä, joissa monilla teollisuudenaloilla tulevaisuuden resursseina käytetään hiilidioksidia ja biomassaa. Verkossa toteutettava verkostoitumistapahtuma toimii alustana tieteelliselle vaihdolle ja yhteistyölle Unite!-tutkijoiden kesken, jotka erikoistuvat bioteknologiaan, biotieteisiin ja kemiaan.

Kuinka osallistun?

Kutsumme osallistujat esittelemään toimintaansa ja viimeaikaisia tutkimuslöytöjään lyhyissä 10 minuutin esityksissä, jota seuraa keskustelu. Ryhmäkeskustelut mahdollistavat verkostoitumis- ja yhteistyömahdollisuuksia niille, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan Unitelta siemenrahoitusta ja käynnistämään muita hankkeita. Tapahtuma toteutetaan verkossa. 

Osallistumisesta kiinnostuneita tutkijoita pyydetään lähettämään lyhyt tiivistelmä tutkimuksestaan (enintään 200 sanaa) ja viitteet osoitteeseen [email protected] viimeistään 15. elokuuta 2024.

Käytännön tietoa

Päivämäärä ja aika: 11. syyskuuta 2024 klo 10.00-18.00, verkkotapahtuma

Ilmoittautuminen: Lähetä lyhyt tiivistelmä projektin otsikolla (enintään 200 sanaa) ja viitteet osoitteeseen [email protected]

Ilmoittaudu viimeistään 15. elokuuta 2024.

Lisätietoja: [email protected]

Tapahtuman taustatiimiin kuuluvat mm. Robert Kourist TU Grazista, Christian Schnepel ja Per Berglund KTH:sta, Heribert Warzecha TU Darmstadtista ja Lukasz Berlicki Wroclaw Techistä.

Unite!-yliopistot

 • Graz University of Technology, Itävalta
 • Kungliga Tekniska Högskolan, Ruotsi
 • Universitat Politècnica de Catalunya, Espanja
 • Universidade de Lisboa, Portugali
 • Technische Universität Darmstadt, Saksa
 • Politecnico di Torino, Italia
 • Institute Polytechnique de Grenoble, Ranska
 • Wroclaw University of Science and Technology, Puola
 • Aalto-yliopisto


 

Yliopistoverkosto Unite!

Unite! on yksi Euroopan komission rahoittamista Eurooppalaiset yliopistot -verkostoista, jonka jäsen Aalto-yliopisto on yhdessä kahdeksan muun korkeatasoisen eurooppalaisen yliopiston kanssa. Unite! pyrkii merkittävästi vahvistamaan opiskelijoiden ja henkilökunnan liikkuvuutta sekä edistämään eurooppalaisen korkeakoulutuksen laatua, osallisuutta ja kilpailukykyä.

Tutustu Uniteen
Unite! logo
 • Julkaistu:
 • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Aallon logo talon katolla
Nimitykset Julkaistu:

Neljä uutta professoria Insinööritieteiden korkeakouluun

Työelämäprofessorit Hannele Holttinen ja Teemu Manderbacka sekä apulaisprofessorit Mikko Suominen ja Risto Ojala nimitettiin professorien urapolulle tammi-kesäkuun 2024 aikana.
A logo. Photo: Mikko Raskinen
Nimitykset, Yhteistyö Julkaistu:

Kolme uutta professoria Sähkötekniikan korkeakouluun

Apulaisprofessorit Gopika Premsankar ja Johannes Arend sekä associate professori Marko Kosunen nimitettiin professorien urapolulle tammi-kesäkuun 2024 aikana.
Jar full of coins representing Unite! Seed Fund.
Yhteistyö, Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Hae Unite!-yliopistoallianssin siemenrahaa opetusyhteistyön edistämiseksi

Siemenrahalla edistetään vaihto-opintokokonaisuuksien luomista Unite-yliopistojen välillä. Allianssiin kuuluu Aallon lisäksi kahdeksan muuta eurooppalaista yliopistoa.
Sophie Belanger on the left and Ferdinand Keil on the right sitting on a sofa and chatting
Yhteistyö Julkaistu:

Erasmus Staff Training: Syväsukellus yhteisohjelmiin ja hyvinvointiin yliopistossa

Yli 30 osallistujaa 17 yliopistosta kokoontui kesäkuun alussa Aalto-yliopiston kampukselle Erasmus Staff Training Days -tapahtumaan.