Uutiset

Tervetuloa Digisfääriin!

Digisfääri järjestetään Espoossa, Otaniemen kampuksella 31.10.-1.11.2019. Tapahtuman järjestäjä Aalto-yliopisto toivottaa korkeakoulujen IT-ammattilaiset ja -päättäjät tervetulleeksi tulevaisuuden kampukselleen.
digisfääri

Digisfääri, aiemmalta nimeltään IT-päivät, on ollut yli 40 vuoden ajan suomalaisten korkeakoulujen IT-ammattilaisten suurin vuosittainen tapahtuma. Järjestäjänä on toiminut kukin korkeakoulu vuorollaan. Tänä vuonna Digisfääri järjestetään Espoossa, Otaniemen kampuksella 31.10.-1.11.2019. Tapahtuman järjestäjä Aalto-yliopisto toivottaa korkeakoulujen IT-ammattilaiset ja -päättäjät tervetulleeksi tulevaisuuden kampukselleen.

Ohjelma on nyt julkaistu kokonaisuudessaan – 4 trackia, 4 keynotea, 16 workshopia, 32 case presentaatiota – minkä polun sinä valitset? ”Data is the new water?” -trackilla sukelletaan datan mahdollisuuksiin, ”AI will take our jobs?” -trackilla puhutaan AI:n hyödyntämisestä, ”Designed for humans?” -trackilla tarkastellaan aitoa käyttäjälähtöisyyttä, ja ”Leadership – threat or opportunity?” -trackilla tutkitaan, onko edellämainittujen aiheiden johtaminen mahdollista. Digisfääri varmistaa, että tulet saamaan uutta tietoa aiheista juuri korkeakoulujen näkökulmasta. 

Luvassa on huikeita keynote-puhujia erilaisilla taustoilla jotka varmistavat, että tulet saamaan uusia näkökulmia ja inspiraatiota tämän päivän puhutuimmista aiheista. Tietopaketin lisäksi halusimme tuoda käytännön näkökulman tapahtumaan – Digisfäärissä pääset käytännössä kokeilemaan ja oppimaan uusia taitoja hands-on työpajoissa. Korkeakoulut ja yritykset tulevat kertomaan tosielämän caseja, joissa pääset inspiroitumaan muiden tarinoiden ja kokemuksien kautta. 

Tämä siis – jos sinulla on jo lippu! Nyt kannattaa ilmoittautua ripeästi, sillä Digisfäärin ilmoittautumisaika on umpeutumassa 20.10.2019.

Lue lisää: https://digisfaari.io/

Digisfääri

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

White Aalto logo with exclamation mark standing in the middle of Otaniemi campus in the summertime
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Aalto-korkeakoulusäätiö laskee liikkeeseen kaksi joukkovelkakirjalainaa yhteismäärältään 150 miljoonaa euroa

Joukkovelkakirjalainoista saatavat varat käytetään pääasiassa kiinteistöinvestointien rahoittamiseksi otettujen lainojen jälleenrahoitukseen sekä lisäksi yleisiin tarpeisiin.
Two of the awardees and their robotic arm all holding colorful mugs. Aalto Open Science Award, Honorary mention.
Palkinnot ja tunnustukset, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Aalto-yliopiston avoimen tieteen palkinnon 2023 kolmas sija – Älykkään robotiikan ryhmän Robotic Manipulation of Deformable Objects -projekti

Haastattelimme Aallon ensimmäisen avoimen tieteen palkinnon kolmannen sijan saavuttaneita Älykkään robotiikan ryhmän jäseniä.
Photo collage of some of the actions funded by the Sustainability Action Booster grant
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopisto rahoittaa opiskelijoiden kestävyystoimia kymmenillä tuhansilla vuodessa - "Tällaista emme ole nähneet muualla"

Aalto-yliopiston Sustainability Action Booster on apuraha, joka tukee opiskelijoiden ideoimia kestävän kehityksen projekteja kampuksella ja sen ulkopuolella.
Hymyilevä Raili Pönni seisoo neuvotteluhuoneessa, taustalla näkyy ikkunasta Dipolin piha-aluetta.
Nimitykset Julkaistu:

Aalto-yliopiston kehitysjohtajaksi on nimitetty Raili Pönni

Raili Pönni on toiminut aiemmin yliopiston suunnittelupäällikkönä ja väliaikaisena kehitysjohtajana.