Uutiset

Seremoniaviikon paneelikeskusteluissa visioidaan tutkimuksen tulevaisuutta

Tule mukaan kuuntelemaan uusien tekniikan alan kunniatohtoreiden näkemyksiä teknologia-alojen suuntauksista. Voit seurata tilaisuutta myös verkkolähetyksenä.
Kuvituskuva, jossa Aallon A-logo valokirjain

Oletko kiinnostunut siitä, miten syväteknologiat muuttavat maailmaa – miten tieteen ja teknologian tuoreita läpimurtoja kaupallistetaan? Tai siitä, miten avoin yhteiskunta voi valmistautua kyberhyökkäysiin?

Tule kuuntelemaan Aalto-yliopiston seremoniaviikon ohessa pidettäviä kunniatohtoreiden paneelikeskusteluja ajankohtaisista teemoista.  Seminaaripäivä on torstai 16. kesäkuuta.

Seuraa verkkolähetystäKeskusteluissa pohditaan teknologia-alojen tutkimuksen tulevaisuuden suuntia, esimerkiksi:

  • Mitä ovat kvanttiteknologiat ja mikä niiden merkitys on? Panelistina on mm. EU:n kvanttiteknologian tutkimuksen strateginen johtaja Jürgen Mlynek, joka on tehnyt urauurtavaa tutkimusta atomi- ja kvanttioptiikassa sekä molekyylifysiikassa. Lue Mlynekin haastattelu Aalto University Magazinen näköisversiosta
  • Miten avointa tietoyhteiskuntaa voidaan suojella kyberhyökkäyksien aikana? HackerOnen toimitusjohtaja ja eettisten tietoturvahakkereiden keulamies Mårten Mickos kertoo positiivisesta vaikuttamisesta.
  • Miten pienten molekyylien tutkimus muuttuu kansainväliseksi suurliiketoiminnaksi? Mobidiag Ltd:n toimitusjohtaja Tuomas Tenkanen valaisee innovaatioyrittäjyyttä ja syväteknologioiden (deep tech) tuotteistamista ja kaupallistamista. Mobidiag toimii molekyylidiagnostiikan alueella ja valmistaa testejä ja laitteistoja tartuntatautien ja antibioottiresistenssin tunnistamiseen.

Tutustu tarkemmin

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Suomen Leijonan I luokan komentajamerkki
Palkitut, Yliopisto Julkaistu:

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkejä aaltolaisille

Rehtori Ilkka Niemelälle annetaan Suomen Leijonan I luokan komentajamerkki, ja kaikkiaan kunniamerkkien saajina on 15 henkilöä Aallosta. Onnea!
White coffee cup with Space 21 logo, space's common room on the background.
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Tervetuloa aamukahville Space 21:een keväällä 2023

Kahvia, aamupalaa ja hyvää seuraa radikaalin luovuuden olohuoneessa – kaikki Aaltolaiset ovat tervetulleita Space 21:en avointen ovien aamukahveille. Kevään 2023 aikataulu nyt julki!
Aalto logo on the snow
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Varautuminen kiertäviin sähkökatkoihin Otaniemen kampuksella

Mahdollisista katkoista pyritään viestimään etukäteen.
Aalto ARTS BOOKS Photo Mikko Raskinen
Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopisto aloittaa muutosneuvottelut Aalto ARTS Books -yksikössään

Neuvotteluiden piirissä on neljä henkilöä. Mahdollinen vähennystarve on enintään kaksi henkilöä.