Uutiset

Sähköautojen koeajot kiinnostivat AlumniStudentWeekend-tapahtumassa

Lähes 300 alumnia ja opiskelijaa osallistui tapahtumaan, jossa palkittiin Sähkötekniikan korkeakoulun vuoden alumni Kimmo Kalliola.
Kuvassa vasemmalta Asta Sihvonen-Punkka, dekaani Jyri Hämäläinen, vuoden alumni Kimmo Kalliola ja rehtori Ilkka Niemelä.

Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulun vuoden alumni 2017 on Quupan toimitusjohtaja, tekniikan tohtori Kimmo Kalliola. Palkintoperusteissa todetaan, että Kimmo on positiivinen, ennakkoluuloton ja aktiivinen alumni, joka on rakentanut menestyksekkään uran teollisuudessa ja yrittäjänä. Hän on osoittanut, että vahvaa perustutkimuksen osaamista pystyy hyödyntämään huipputeknologian tuotteiden kehittämisessä. Kimmo on myös luonut uutta työtä ja osaamista Suomeen ja ehtinyt samalla jakamaan kokemuksiaan Aallon nuoremmalle insinöörisukupolvelle. AlumniStudentWeekend-tilaisuudessa 28.10.2017 Kimmo Kalliola kertoi oman uratarinansa. Lue lisää Kimmosta >>

Keynote-puhuja Jyrki Halttunen Kuntien Tiera OY:sta kertoi käytännön kokemuksista ja uusista kehityssuunnista kuntien digitalisaatiossa.

Asta Sihvonen-Punkka Fingrid Oy:sta kertoi puhtaasta sähköjärjestelmästä.

AlumniStudentWeekend-tapahtuma on järjestetty yli 20 vuotena. Päivän aikana kuultiin mielenkiintoisia esityksiä tulevaisuuden liikenteestä, tekoälystä terveysteknologiassa ja smart energy -aiheesta.

Halukkaat pääsivät koeajamaan mieleisensä sähköauton 10 eri merkkisen joukosta. Mahdollisuus kiinnosti monia ja koeajot varattiinkin nopeasti täyteen.

Kuvat: Tuomas Sauliala, Seppo Saastamoinen

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu