Uutiset

Prosessiteekkarit kutsuivat dekaani Kristiina Kruusin kunniajäsenekseen

Kemian tekniikan korkeakoulun opiskelijajärjestö Prosessiteekkarit ry (PT) viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhlaansa ja sen kunniaksi se on kutsunut ensimmäiseksi kunniajäsenekseen koulun dekaanin Kristiina Kruusin.
Picture of the annual party

Prosessiteekkareiden mukaan Kruusin aikana on aloitettu säännölliset tapaamiset opiskelijajärjestöjen kanssa, joka on helpottanut yhteydenpitoa ja edesauttanut yhdistyksen toimintaa monin tavoin.

Prosessiteekkareilla on merkittävä rooli Kemian tekniikan korkeakoulun toiminnassa.

”Fuksien vastaanottaminen lukuvuoden alussa ja perehdyttäminen Aalto-yhteisöön on Prosessiteekkareiden tekemää korvaamattoman tärkeää työtä. Arvostan valtavasti heidän rooliaan koulumme yhteisöllisyyden rakentajana. Yritysvierailut ja vapaa-ajan tapahtumat ovat tärkeä opiskelijaelämän osa,” kertoo Kristiina Kruus. ”Arvostan paljon tätä kunnianosoitusta ja olen vakuuttunut, että yhteistyömme jatkuu yhtä innostavana jatkossakin”.

Prosessiteekkarit juhlistivat 10-vuotista olemassaoloaan 17.9.2022 järjestetyssä upeassa vuosijuhlassaan. Juhlassa haettiin kunniakirja Kristiina Kruusille. Kunniajäsenyys on elinikäinen.

Juhlassa julkaistiin PT:n Sidos-nimisen laulukirjan ensimmäinen painos. Laulukirja on koottu ajatuksella ja jokainen laulu on tarkoin valittu pitkäikäinen ja yhteisöllisyyttä tukeva laulukulttuuri mielessä. Lauluja on kerätty perinteisistä teekkari- ja opiskelijalaulukokoelmista, sisarkilloilta muista kaupungeista sekä kysymällä jäsenistön toivelauluja. Erityisen osan laulukirjasta muodostavat prosessiteekkareiden kautta aikojen itse tekemät laulut, jotka julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa. Sidos heijastelee koko Aalto- ja teekkariyhteisön laulukulttuurin kehitystä.

 

Hänestä huokuu opiskelijamyönteisyys ja ymmärrys opiskelijoita kohtaan.

Kunniakirja, Prosessiteekkarit
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Two people having a conversation at a coffee room in front of a window with light pouring in.
Yhteistyö Julkaistu:

WithSecure ja SSH tukevat Aalto-yliopiston kansainvälistä osaamista

Suomalaisten tietoturvayhtiöiden WithSecuren ja SSH:n lahjoitukset auttavat parhaiden kansainvälisten tietoturvaosaajien houkuttelemista Suomeen.
Räätälöity projekti Hiltille, työryhmä
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:
Kemian tekniikan tutkija / Chemical engineering researcher
Yhteistyö Julkaistu:

Metallien jalostuksesta akkujen kierrätykseen – Aalto-yliopiston ja Bolidenin yhteistyö vahvistaa metallurgian huippuosaamista

Metallurgian osaamista tarvitaan nyt kipeästi, kun energiamurros lisää metallien kysyntää ja materiaalien uusiokäyttö vaatii uutta osaamista.
Espoo Ambassador 2022, prof. Rebecca Piekkari
Nimitykset, Yhteistyö Julkaistu:

Professori Rebecca Piekkari on valittu vuoden 2022 Espoo Ambassadoriksi

Espoo Ambassadorina Piekkari edustaa espoolaista tieteellistä osaamista maailmalla liikkuessaan.