Uutiset

Prosessiteekkarit kutsuivat dekaani Kristiina Kruusin kunniajäsenekseen

Kemian tekniikan korkeakoulun opiskelijajärjestö Prosessiteekkarit ry (PT) viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhlaansa ja sen kunniaksi se on kutsunut ensimmäiseksi kunniajäsenekseen koulun dekaanin Kristiina Kruusin.
Picture of the annual party

Prosessiteekkareiden mukaan Kruusin aikana on aloitettu säännölliset tapaamiset opiskelijajärjestöjen kanssa, joka on helpottanut yhteydenpitoa ja edesauttanut yhdistyksen toimintaa monin tavoin.

Prosessiteekkareilla on merkittävä rooli Kemian tekniikan korkeakoulun toiminnassa.

”Fuksien vastaanottaminen lukuvuoden alussa ja perehdyttäminen Aalto-yhteisöön on Prosessiteekkareiden tekemää korvaamattoman tärkeää työtä. Arvostan valtavasti heidän rooliaan koulumme yhteisöllisyyden rakentajana. Yritysvierailut ja vapaa-ajan tapahtumat ovat tärkeä opiskelijaelämän osa,” kertoo Kristiina Kruus. ”Arvostan paljon tätä kunnianosoitusta ja olen vakuuttunut, että yhteistyömme jatkuu yhtä innostavana jatkossakin”.

Prosessiteekkarit juhlistivat 10-vuotista olemassaoloaan 17.9.2022 järjestetyssä upeassa vuosijuhlassaan. Juhlassa haettiin kunniakirja Kristiina Kruusille. Kunniajäsenyys on elinikäinen.

Juhlassa julkaistiin PT:n Sidos-nimisen laulukirjan ensimmäinen painos. Laulukirja on koottu ajatuksella ja jokainen laulu on tarkoin valittu pitkäikäinen ja yhteisöllisyyttä tukeva laulukulttuuri mielessä. Lauluja on kerätty perinteisistä teekkari- ja opiskelijalaulukokoelmista, sisarkilloilta muista kaupungeista sekä kysymällä jäsenistön toivelauluja. Erityisen osan laulukirjasta muodostavat prosessiteekkareiden kautta aikojen itse tekemät laulut, jotka julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa. Sidos heijastelee koko Aalto- ja teekkariyhteisön laulukulttuurin kehitystä.

Hänestä huokuu opiskelijamyönteisyys ja ymmärrys opiskelijoita kohtaan.

Kunniakirja, Prosessiteekkarit
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

People at the campus
Yhteistyö, Tutkimus ja taide Julkaistu:

CESAER Task Force Openness of Science and Technology vierailee Aallossa

Aalto-yliopisto järjestää CESAER Task Force Openness of Science and Technologyn tapaamisen 16.–17.4.2024.
Kesäinen Otaniemen rantanäkymä, jossa Aalto-yliopiston logo ja tapahtuman nimi sekä VTT:n ja Avoimen tieteen logot.
Kampus, Yhteistyö, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Avoimen tieteen ja tutkimuksen kesäpäivät 2024 järjestetään Aalto-yliopistossa

Aalto-yliopisto järjestää Avoimen tieteen ja tutkimuksen kesäpäivät 2024 yhdessä Avoimen tieteen ja tutkimuksen kansallisen koordinaation ja Teknologian tutkimuskeskus VTT:n kanssa.
Eemeli Mölsä saa tohtorinhatun
Yhteistyö, Yliopisto Julkaistu:

Tohtoritason osaamiselle on tarvetta, kun ABB valmistautuu vihreään loikkaan

Aalto-yliopiston ja ABB:n yhteisissä väitöstutkimushankkeissa koulutetaan tohtoreita, joilla on huippuosaamista tulevaisuuden menestystuotteiden kehittämiseen.
Visuaalisen tekoälyn avulla luotu hahmotelma kaupunkialueen kehittämiseksi Batterseassa, Lontoossa
Yhteistyö, Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Arkkitehtiopiskelijat suunnittelivat tekoälyn avulla sosiaalisia innovaatioita Lontooseen

Suunnittelussa yhdistettiin ensimmäistä kertaa laadullinen evolutionaarinen suunnittelu ja visuaalinen generatiivinen tekoäly.