Uutiset

Kyunghyun Chon lahjoituksesta ensimmäiset stipendit neljälle tekoälyä ja tietojenkäsittelyä opiskelevalle naiselle

Tuhannen euron apurahat on luovutettu opinnoissaan hyvin pärjänneille Machine Learning, Data Science and Artificial Intelligence -pääaineen opiskelijoille.
AI applications

Neljä tekoälyä ja tietojenkäsittelyä opiskelevaa naista on saanut Kyunghyun Chon lahjoituksesta jaettavat apurahat. Stipendien saajia tällä ensimmäisellä jakokierroksella ovat Hyunkyung Choo, Jiaying Li, Arina Odnoblyudova sekä Yasmin Sarcheshmehpour.

Stipendit ovat tuhannen euron suuruisia. Naiset opiskelevat Machine Learning, Data Science and Artificial Intelligence -pääainetta.

“Apurahat menivät opinnoissaan hienosti menestyneille opiskelijoille. Haluan lämpimästi onnitella stipendin saaneita hyvästä työstä”, sanoo valinnasta päättänyt Perustieteiden korkeakoulun dekaani Jouko Lampinen.

Kyunghyun Cho on Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulun alumni sekä New Yorkin yliopiston tietotekniikan ja datatieteen apulaisprofessori. Hän teki viime vuonna Aalto-yliopiston tietotekniikan laitokselle 30 000 euron lahjoituksen jaettavaksi stipendeinä Euroopan unionin ulkopuolelta tuleville, tekoälyä ja tietojenkäsittelyä opiskeleville naisille.

Stipendien jakoa jatketaan tästä eteenpäin vuosittain lahjoituksen ehtymiseen saakka.

Suomessa kehitettiin tekoäly, joka ymmärtää paremmin ihmisen tavoitteita

Alumni Kyunghyun Cho haluaa tukea tekoälyä ja tietojenkäsittelyä opiskelevia naisia

Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulun alumni ja New Yorkin yliopiston apulaisprofessori Kyunghyun Cho on tehnyt tietotekniikan laitokselle 30 000 euron lahjoituksen, joka jaetaan stipendeinä EU:n ulkopuolelta tuleville naisopiskelijoille.

Uutiset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Anni Kaaria
Kampus Julkaistu:

Rakennusten aukioloajat vuodenvaihteessa 2022

Otaniemen kampuksen rakennusten sekä Aalto-yliopisto Töölön aukioloajoissa on muutoksia vuodenvaihteessa joulu-tammikuussa.
White coffee cup with Space 21 logo, space's common room on the background.
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Tervetuloa aamukahville Space 21:een keväällä 2023

Kahvia, aamupalaa ja hyvää seuraa radikaalin luovuuden olohuoneessa – kaikki Aaltolaiset ovat tervetulleita Space 21:en avointen ovien aamukahveille. Kevään 2023 aikataulu nyt julki!
Aalto logo on the snow
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Varautuminen kiertäviin sähkökatkoihin Otaniemen kampuksella

Mahdollisista katkoista pyritään viestimään etukäteen.
Aalto campus members and students
Kampus Julkaistu:

Kampusjäsenyys on pääsylippu Aalto-yliopiston kampukselle

Jäsenyyden kautta pääsee osaksi ainutlaatuista Aalto-yliopiston ekosysteemiä, joka yhdistää yritykset ja yliopiston saumattomasti yhteen.