Uutiset

Koulumme ystävä, kirjoita ystäväkirjaamme!

Mikä on hauskin muistosi opiskeluvuosilta? Mikä on tärkein oppimasi asia, entä supervoimasi? Kenen tai keiden kanssa haluat muistosi jakaa?
Aalto ARTSin virtuaalinen ystäväkirja Instagramissa, tekijät Hanna-Kaisa Eskelinen ja Milena Rinne

Muistatko nuoruuden ystäväkirjasi? Sivuja täytettiin antaumuksella, huolellisella käsialalla vastauksia harkiten. Kuka olikaan paras ystäväsi? Runojakin rustailtiin, ja kuva tietenkin mukaan!

Virtuaalinen ystäväkirjamme on avautunut Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun Instagram-tilillä @aaltoarts. Se on tarkoitettu koko yhteisömme iloksi ja yhteisesti jaettavaksi. Olitpa opiskelija, alumni, opettaja, yhteistyökumppani tai seuraajamme, täytä kirjaan tietosi, kokemuksesi ja muistosi.

Ystäväkirja on osa Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun juhlavuotta. Juhlistamme tänä vuonna korkeakoulumme 150-vuotista taivalta ja tuomme yhteisöämme yhteen juhlimaan eri tavoin, pandemiarajoitusten puitteissa. Juhlimme kaikkia alojamme sekä koko yhteisöämme – sinut on kutsuttu mukaan!

Ystäväkirjan sivupohjan voi kopioida Instagramissa, täyttää siihen omat tietonsa ja muistonsa ja jakaa sivun omalla Instagram-tilillään ja tägätä mukaan ystäviä ja tuttuja. Sivulle voi luonnostella selfiensä, nimetä oman supervoimansa, kertoa tärkeimmän oppinsa ja hauskimman muistonsa. Voit tägätä @aaltoarts tai lähettää täyttämäsi pohjan meille yksityisviestillä, jos haluat, että jaamme täyttämäsi ystäväkirjan.

Idean takana ovat visuaalisen viestinnän muotoilun opiskelijat Milena Rinne ja Hanna-Kaisa Eskelinen, jotka loivat myös juhlavuoden visuaalisen ilmeen. Ystäväkirjasta on tulossa syksyllä myös painettu kirja.

Löydät ystäväkirjan Instagramista tililtämme @aaltoarts – täytä, jaa, osallistu!

Tänä vuonna juhlitaan Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulua

Olemme kouluttaneet luovien alojen osaajia jo 150 vuotta.

Lue lisää
Aalto ARTS 150 years visuals
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

White Aalto logo with exclamation mark standing in the middle of Otaniemi campus in the summertime
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Aalto-korkeakoulusäätiö laskee liikkeeseen kaksi joukkovelkakirjalainaa yhteismäärältään 150 miljoonaa euroa

Joukkovelkakirjalainoista saatavat varat käytetään pääasiassa kiinteistöinvestointien rahoittamiseksi otettujen lainojen jälleenrahoitukseen sekä lisäksi yleisiin tarpeisiin.
Photo collage of some of the actions funded by the Sustainability Action Booster grant
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopisto rahoittaa opiskelijoiden kestävyystoimia kymmenillä tuhansilla vuodessa - "Tällaista emme ole nähneet muualla"

Aalto-yliopiston Sustainability Action Booster on apuraha, joka tukee opiskelijoiden ideoimia kestävän kehityksen projekteja kampuksella ja sen ulkopuolella.
Hymyilevä Raili Pönni seisoo neuvotteluhuoneessa, taustalla näkyy ikkunasta Dipolin piha-aluetta.
Nimitykset Julkaistu:

Aalto-yliopiston kehitysjohtajaksi on nimitetty Raili Pönni

Raili Pönni on toiminut aiemmin yliopiston suunnittelupäällikkönä ja väliaikaisena kehitysjohtajana.
Potrettikuva Suzanne Innes-Stubbista, hän hymyilee ja katsoo kohti kameraa
Nimitykset, Yliopisto Julkaistu:

Suzanne Innes-Stubb nimitetty johtavaksi työelämäasiantuntijaksi Aalto-yliopiston kauppakorkeakouluun

Yritysjuridiikan asiantuntija Innes-Stubb vahvistaa Kauppakorkeakoulun osaamista vastuullisessa yritystoiminnassa. Hän aloittaa tehtävässä syyskuun alussa.