Uutiset

Kemian tekniikan korkeakouluun nimitetään kaksi uutta professoria

Tiina Nypelö DSc (Tech) on nimitetty professoriksi ja Luana Dessbesell (PhD) on nimitetty apulaisprofessoriksi Biotuotteiden ja biotekniikan laitokselle.
Nypelö and Dessbesell
Professori Tiina Nypelö ja apulaisprofessori Luana Dessbesell.

Tiina Nypelön professuurin ala on lignoselluloosakemia, ja hän aloittaa 1. tammikuuta 2023. Tiina Nypelö väitteli tohtoriksi Aalto-yliopistosta vuonna 2012. Nypelö on työskennellyt post doc -tutkijana Natural Resources and Life Sciences -yliopistossa Wienissä, Itävallassa ja North Carolina State -yliopistossa Raleighissa, Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä hän työskentelee apulaisprofessorina Chalmersin teknillisessä yliopistossa Göteborgissa, Ruotsissa.

Luana Dessbesellin professuurin ala on Kestävät biotuoteinnovaatiot, ja hän aloittaa helmikuuta 2023. Luana Dessbesell väitteli metsätieteiden tohtoriksi Kanadan Ontariossa sijaitsevasta Lakeheadin yliopistosta vuonna 2019. Sen jälkeen hän on työskennellyt EnVertis Consulting Inc:ssä Montrealissa, Kanadassa projektipäällikkönä keskittyen biotalouden muutosstrategioihin.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Valentina Arrietta's photo by Valentina Arrietta.
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Valentina Arrietta: Palaute on aina lahja

"'Joskus tuntuu, että kamppailen yksin hylkäämisen ja julkaisemiseen liittyvien odotusten kanssa. Mutta jos puhun jonkun toisen kanssa, huomaan, että heilläkin on omat taistelunsa. On tärkeää puhua ihmisten kanssa ja huomata, että lopulta en kulje yksin näissä kengissä."
Aalto University
Nimitykset Julkaistu:

Professorinimityksiä 2022–2023 Insinööritieteiden korkeakoulussa

Dekaani Gary Marquis on nimittänyt kuusi uutta professoria 1.6.2022–31.5.2023 välisenä aikana.
pionit maljakossa ARTSin promootiobrunssilla 2019
Nimitykset, Palkinnot ja tunnustukset Julkaistu:

Rehtori on nimittänyt kaksi uutta johtavaa yliopistonlehtoria

Uutisessa kerrotaan kahden uuden johtavan yliopistonlehtorin (johtava yliopistonlehtori) nimittämisestä keväällä 2023. Provosti onnitteli lehtoreiden get together -tapahtumassa 2.3.2023.
Tulevat dekaanit Kari Tammi ja Jussi Ryynänen.
Nimitykset, Mediatiedotteet Julkaistu:

Kari Tammi ja Jussi Ryynänen on nimitetty dekaaneiksi

Professori Kari Tammi aloittaa 1. heinäkuuta Insinööritieteiden korkeakoulussa ja professori Jussi Ryynänen 1. elokuuta Sähkötekniikan korkeakoulussa.