Uutiset

Kauppakorkeakoulu sai jälleen EQUIS-akkreditoinnin viideksi vuodeksi eteenpäin

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululle myönnettiin The European Quality Improvement System -laatuakkreditointi uudeksi viisivuotiskaudeksi lokakuusta 2023 alkaen.
School of Business, Photo: Unto Rautio
Kuva: Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Kauppakorkeakoulu sai kiitosta päättyvän kauden kehittämiskohteiden saavuttamisesta. Näitä olivat monitieteisyys, selkeä identiteetti sidosryhmien keskuudessa ja vahva tutkimuskulttuuri.

”On hienoa todeta, että Kauppakorkeakoulu on saavuttanut kehitystavoitteensa ja edistynyt monella osa-alueella. Arviointiprosessin läpäiseminen osoittaa, että täytämme vaativat kansainväliset laatukriteerit. Akkreditoinnit perustuvat jatkuvaan oppimiseen ja arvioijien antama palaute viitoittaa erinomaisella tavalla koulun eteenpäin kehittämistä. Kiitän lämpimästi kaikkia, jotka osallistuivat akkreditointiprosessiin”, sanoo dekaani Timo Korkeamäki

EQUIS logo, ranking

Kauppakorkeakoululla on ollut EQUIS-akkreditointi vuodesta 1998 lähtien. Akkreditoinnin säilyminen arvioidaan säännöllisin välein arvioimalla laajasti korkeakoulun toimintaa ja tuloksia, kuten johtamisjärjestelmää ja päätöksenteon autonomisuutta, tutkimusta, koulutusohjelmia, kansainvälisyyttä ja yrityssuhteita. 

EQUIS-akkreditointi myönnetään joko kolmeksi tai viideksi vuodeksi. Kauppakorkeakoululle se on aina myönnetty viideksi vuodeksi. Alkavan viisivuotiskauden kehittämiskohteet määritellään loppuvuoden aikana.

EQUIS-akkreditoinnin lisäksi Kauppakorkeakoululla on AACSB- ja AMBA-akkreditoinnit. Vain noin prosentilla maailman kauppakorkeakouluista on tämä ns. triple crown -status, joka Kauppakorkeakoululla on ollut ensimmäisenä Pohjoismaissa vuodesta 2007 alkaen.

https://efmdglobal.org/accreditations/business-schools/equis/

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.
Pitkähiuksinen nainen hymyilee kameralle, taustalla punaista kangasta
Palkinnot ja tunnustukset Julkaistu:

Vuoden nuori maisema-arkkitehti 2024 on Aada Taipale

Palkinnon näkökulmana on erityisesti ennakkoluulottoman, uuden näkökulman tuominen maisema-arkkitehtuuriin.
kuva break prosta eri laitteilla
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Break Pro -taukoliikuntaohjelmisto lisää liikettä arkeen – valikoimassa nyt uusia videoita!

Päivitetyssä versiossa paljon uusia toimintoja ja taukoliikuntavideoita.
Professor Riikka Puurunen, Professor Patrick Rinke and IT Application Owner Lara Ejtehadian holding sunflowers and diplomas
Palkinnot ja tunnustukset, Kampus, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Aallon avoimen tieteen palkintojuhla toi aaltolaisia yhteen keskustelemaan avoimesta tieteestä

Viime viikolla kokoonnuimme A Gridiin juhlimaan Aallon avoimen tieteen palkinnon 2023 saajia ja keskustelemaan avoimesta tieteestä aaltolaisten kanssa.