Uutiset

Jyri Hämäläinen jatkaa Sähkötekniikan korkeakoulun dekaanina

Dekaanin toimikausi on viisi vuotta ja alkaa 1.8.2020.
Jyri Hämäläinen nojaa kaiteeseen ikkunan äärellä.

Professori, FT, TkT Jyri Hämäläinen on nimitetty Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulun dekaaniksi viisivuotiselle jatkokaudelle 1.8.2020 alkaen.

Hämäläinen on toiminut Sähkötekniikan korkeakoulun dekaanina vuodesta 2015 lähtien. Hänen toimikautensa aikana korkeakoulu on kehittynyt merkittävästi monessa suhteessa, esimerkiksi tutkimuksen laatu on noussut ja tutkimusrahoituksen määrä kasvanut ja korkeakoulun taloudellinen tilanne on vakaa. Suurin osa henkilöstöstä on muuttanut uusiin tiloihin samalla kun kustannuksia on säästetty ja palveluita on kehitetty systemaattisesti.  Korkeakoulussa on myös panostettu työhyvinvointiin.

Dekaanin tehtävänä Aalto-yliopistossa on johtaa korkeakoulun toimintaa sekä osallistua yliopiston pitkän aikavälin kehittämiseen johtoryhmän jäsenenä. Dekaani vastaa korkeakoulun kehittämisestä ja kansainvälisestä kilpailukyvystä, resurssien jaosta sekä tutkimus- ja opetushenkilöstön rekrytoinnista. Dekaani raportoi provostille.

Kuva: Aalto-yliopisto / Unto Rautio.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.
Three female students studying
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Hae siemenrahoitusta Aallon, KU Leuvenin ja Helsingin yliopiston yhteisille tutkimusprojekteille

Aalto-yliopisto, KU Leuven (Belgia) ja Helsingin yliopisto avaavat tutkimusyhteistyön käynnistämistä tukevan siemenrahoitushaun. Rahoitushaku on käynnissä 10. syyskuuta 2024 asti.
Henkilökuva Minna Tuusasta
Nimitykset Julkaistu:

Minna Tuusa Aalto ARTSin henkilöstöpäälliköksi

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun dekaani Tuomas Auvinen on nimittänyt HR partner Minna Tuusan koulun HR-päälliköksi 1.6.2024 alkaen.
logo
Nimitykset Julkaistu:

Biotuotteiden ja biotekniikan laitoksen uusi johto

Professori Lauri Rautkari on nimitetty laitosjohtajaksi ja professorit Tiina Nypelö ja Mauri Kostiainen varalaitosjohtajiksi Biotuotteiden ja biotekniikan laitokselle ajalle 1.5.2024-31.12.2025.