Uutiset

Ilmoittautuminen Avoimen yliopiston kesän kursseille alkaa

Voit ilmoittautua 4.4. alkaen alkukesän kursseille. Loppukesän ilmoittautumiset alkavat kesäkuussa. Siirrymme kesällä käyttämään uutta ilmoittautumispalvelua eli kesän kursseille ilmoittaudutaan Aimon sijaan Sisussa.
Students at library
Kuva: Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Alkukesän kurssien ilmoittautuminen alkaa joko 4.4. tai 12.4. Loppukesän kurssien ilmoittautuminen alkaa 6.6.


Kesästä alkaen avoimen opetukseen ilmoittaudutaan Sisussa

Kesästä 2023 alkaen avoimen yliopiston kurssien ilmoittautuminen tehdään Sisussa. Ilmoittautumisen alkaessa löydät tuttuun tapaan ilmoittautumislinkin kurssikuvauksesta. Pääset maksamaan kurssimaksun ja ilmoittautumaan kurssille linkin kautta.

Sisussa ilmoittaudut kurssille maksamalla ensiksi opintomaksun, jonka jälkeen vahvistat henkilöllisyytesi tunnistautumalla. 

Tunnistaudu hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Et pääse kirjautumaan Aallon järjestelmiin ennen kun olet tunnistautunut. Ilman tunnistautumista et voi suorittaa kurssia. 


Huom! Jos olet ilmoittautumassa kurssille, joka alkaa ennen toukokuuta 2023, ilmoittaudu kuten aiemminkin Aimossa.

Tutustu kurssivalikoimaan
Lue tarkemmat ilmoittautumisohjeet

Tutkinto-opiskelijat ja kesäopetus


Aallon läsnäoleville tutkinto-opiskelijoille tarjotaan maksuttomia paikkoja muutamille avoimen yliopiston järjestämille kursseille kesäkaudella (touko-elokuu). Maksuttomia paikkoja on rajattu määrä. Paikkamäärät näkyvät Sisussa ja maksuttomille paikoille ilmoittaudutaan Sisussa samaan tapaan kuin muillekin kursseille.

Jos kurssi ei kuulu osaksi tutkintoasi (tutkintorakenteeseen), varmistathan asian koulusi Oppimispalveluista ennen kurssi-ilmoittautumista.

Jos kurssilla ei ole ilmaisia paikkoja tutkinto-opiskelijoille, kurssille voi ilmoittautua Avoimen yliopiston opiskelijana maksamalla kurssimaksun.


Kesäopetus tutkinto-opiskelijoille

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Film negative with text Archives, hereinafter
Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Ukrainan sotaa käsittelevä dokumenttielokuvien sarja "Archives, hereinafter" saa ensi-iltansa @aaltoarts Instagramissa

ELOn opiskelijat Mikael Rutkiewicz ja Anna Törrönen ovat tehneet kolmiosaisen dokumentaarisen lyhytelokuvasarjan Aalto ARTSin Instagramia varten.
An EU flag with the text European Universities Community, the voice of European students.
Opinnot Julkaistu:

Haku avoinna vuoden 2024 European Student Assemblyyn

Joka vuosi eurooppalaisten yliopistoallianssien opiskelijat kokoontuvat keskustelemaan ajankohtaisista kysymyksistä ja laatimaan poliittisia suosituksia Euroopan tulevaisuudesta. Hae 5. marraskuuta mennessä.
Shcool of Business alumna Riikka Davidkin
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Alumni Riikka Davidkin: Vaikuttavuus on työni keskiössä – emme tee mitään, jos sillä ei ole mahdollista ensisijaisesti saada aikaan positiivista vaikutusta yhteiskunnassa

Alumnimme Riikka Davidkin haaveili jo lapsena kansainvälisestä urasta. Nyt New Yorkissa Social Financella impact-rahastoihin sijoittavan tiimin vetäjänä hän kokee suurta merkityksellisyyttä työssään, sillä kokee, että juuri rahoitussektori on parhaiten asemoitunut vaikuttamaan aikamme isojen ongelmien ratkaisemiseen.
Students sitting at Aalto University School of Business
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu: