Uutiset

Hyödynnä kesän 2023 työskentely kurssisuorituksena opintoihin

Työskentelyn oman alan tehtävissä kesällä voi hyödyntää opinnoissa. Insinööritieteiden korkeakoulun opiskelija saa 1-5 opintopistettä suorittamalla oman alan työharjoittelua ja palauttamalla harjoitteludokumentit ohjeiden mukaisesti seuraavan lukukauden alkuvaiheessa..
Opiskelijoita työskentelemässä Design Factorylla

Harjoittelun laajuus sekä kandidaatin että maisterin tutkinnossa Insinööritieteiden korkeakoulussa on 1-5 op. Harjoittelukurssi sijoittuu tutkinnon vapaasti valittaviin opintoihin. Kandidaattiharjoittelusta löydät lisätietoa kurssikoodilla ENG-A2000 (Harjoittelu insinööritieteissä) ja maisteriharjoittelusta kurssikoodilla ENG-E1010 (Practical training). 

Mikäli palautat harjoitteludokumentit 1.6.-31.7.2023 välillä ja olet valmistumassa kesän aikana, olethan yhteydessä oppimispalveluihin ([email protected]). Kesän aikana palautettuja harjoitteludokumentteja ei sitouduta tarkistamaan kuukauden kuluessa niiden jättämisestä ilman erityistä perustetta.

Jos suoritat harjoittelusi kesällä 2023,  ilmottaudu lukuvuoden 2023-2024 harjoittelukurssille ja palauta ohjeiden mukaiset harjoitteludokumentit syyslukukaudella harjoittelukurssin  MyCourses palautuskansioon. 

Tukea työnhakuun ja lisätietoa harjoittelusta on saatavilla useilta verkkosivuilta, mm.: TECH harjoittelu Suomessa, Insinööritieteiden kandidaattiohjelma ja ENG-A2000.

Lisätietoa harjoittelukurssien hyväksymisprosessista saa opintonuvojilta  [email protected] sekä ohjelmien koordinaattoreilta tai suunnittelijoilta.

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.
Student Guide illustration, news items
Opinnot Julkaistu:

Hae apurahaa kesäopintoihin ulkomailla (ELEC)

Sähkötekniikan korkeakoulu myöntää kandi- ja maisteriopiskelijoilleen apurahoja kesällä 2024 järjestettäviä kesäkouluja varten.
Aalto yliopisto, Squad opiskelijat, toukokuu-2023. Kuva: Aleksi Poutanen
Opinnot Julkaistu:

Master’s Award in Development Studies -palkinnon hakuaika käynnissä

Vuoden 2024 Master’s Award in Development Studies -palkinnon hakuaika on meneillään 15.8.2024 asti. Palkinnolla yliopistojen kehitysyhteistyöverkosto UniPID ja Kehitystutkimuksen seura FSDR antavat tunnustusta UniPID-jäsenyliopistojen poikkeuksellisen ansiokkaille maisterivaiheen opinnäytteille.
Student guide illustration, language and communications studies
Opinnot Julkaistu:

Kieliä, kulttuuria ja viestintää elokuussa

Kielikeskuksessa on kesällä taas tarjolla kielten, kulttuurin ja viestinnän kursseja.