Uutiset

Hae FITechin ensi kevään kursseille 8.11. alkaen

FITech-verkostoyliopisto kokoaa yhteen suomalaisten tekniikan alan yliopistojen kursseja mm. tietotekniikasta ja 5G-teknologiasta. Opiskelu on maksutonta ja useimmat kurssit ovat joustavia verkkototeutuksia. Kevään ensimmäiset kurssit käynnistyvät tammikuussa!
Opiskelijat istuvat pöydän ääressä ja tekevät yhdessä muistiinpanoja.

Miten tekoäly on läsnä jokapäiväisessä elämässämme? Millaisista komponenteista syntyy selkeä ja helppokäyttöinen verkkopalvelu? Mitä tulevaisuuden internet pitää sisällään?

Moni saattaa ajatella, että vain ICT-alalla työskentelevät tarvitsevat työssään alan asiantuntemusta. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa: digitalisaatio muuttaa arkeamme ja tapaamme työskennellä, mikä vaatii meiltä kaikilta ajattelutavan muutosta.

Opi uusia taitoja tai päivitä osaamistasi FITechin kautta

FITechin kautta sinulla on loistava mahdollisuus oppia uutta tai päivittää osaamistasi matalalla kynnyksellä, sillä kaikki kurssit ovat opiskelijalle maksuttomia. Tarjonnassa on yli 150 kurssia tietotekniikasta, 5G-teknologiasta sekä energiavarastoinnista ja monet kurssit järjestetään joustavasti etäopintoina. Voit aloittaa alkeista uuden aiheen opettelun tai perehtyä johonkin paremmin tuntemaasi aiheeseen keski- tai syventävän tason kursseilla.

Hakuaika kevään 2022 kursseille on käynnissä ja päättyy noin viikkoa ennen kunkin kurssin alkamista. Tammikuussa alkavien kurssien hakuajat päättyvät vuodenvaihteessa.

Poimintoja Aalto-yliopiston kevään kursseista

Tutustu kaikkiin Aalto-yliopiston tarjoamiin kursseihin FITechin verkkosivuilla.

FITech on tekniikan alan yliopistojen muodostama verkosto, jonka tavoitteena on ohjata osaajia Suomen kasvualoille ja vastata tekniikan alalla nouseviin osaajatarpeisiin. Verkoston jäsenyliopistoja ovat Aalto-yliopisto, Jyväskylän yliopisto, LUT-yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto, Vaasan yliopisto ja Åbo Akademi. Perustajajäseniä ovat lisäksi Teknologiateollisuus ry ja Tekniikan akateemiset ry.

Kolme ihmistä kävelee vierekkäin alas portaita.

FITech-verkostoyliopisto

Opiskele suomalaisten tekniikan alan yliopistojen kursseja maksutta. Kurssit soveltuvat niin aikuis- kuin tutkinto-opiskelijoillekin.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Isoisänsilta Helsingissä.
Opinnot Julkaistu:

Fabian ja Jaakko Ahvenaisen rahaston apurahat haettavissa 31.1.2023 asti

Apurahoja myönnetään talon- ja sillanrakennuksen aloilla suoritetuista opinnoista tai kannustuksena aihealueiden jatko-opiskelijoille.
Close-up of curly wood grain orientation of an old piece of wood
Opinnot Julkaistu:

Verkkokurssi “Wood material science” alkaa 10.1.2023

100% verkkokurssilla opitaan miten puun rakenne vaikuttaa sen fysikaalisiin ja mekaanisiin ominaisuuksiin.
Sensual mathematics. Photo: Henri Vogt.
Opinnot Julkaistu:

Haku Kristallikukkia peilisalissa -kurssille on avattu - matematiikan, taiteiden ja arkkitehtuurin yhteiskeitos palaa Heurekaan

Kristallikukkia peilisaleissa –kurssi - MS-E1000 Crystal Flowers in Halls of Mirrors: Mathematics meets Art and Architecture - on avoin kaikille kandiopiskelijoista tohtorikoulutettaviin, matematiikan ja tekniikan aloista taiteisiin, muotoiluun, arkkitehtuuriin ja kemiasta liiketoimintaan. Kurssille otetaan korkeintaan 50 opiskelijaa motivaatiokirjeiden perusteella, ja haku on auki 10.1.2023 saakka. Kurssi on 15 opintopisteen suuruinen, ja se järjestetään joka toinen vuosi.
TFiF-kandityön palkinnon voittaneet opiskelijat.
Palkitut, Opinnot Julkaistu:

Kolme Aallon opiskelijaa palkittiin parhaasta ruotsinkielisesta tekniikan alan kandityöstä

TFiFin palkinnon saivat Linda Autio, Isak Jungerstam sekä Fanny Hakala.