Uutiset

Hae FITechin ensi kevään kursseille 8.11. alkaen

FITech-verkostoyliopisto kokoaa yhteen suomalaisten tekniikan alan yliopistojen kursseja mm. tietotekniikasta ja 5G-teknologiasta. Opiskelu on maksutonta ja useimmat kurssit ovat joustavia verkkototeutuksia. Kevään ensimmäiset kurssit käynnistyvät tammikuussa!
Opiskelijat istuvat pöydän ääressä ja tekevät yhdessä muistiinpanoja.

Miten tekoäly on läsnä jokapäiväisessä elämässämme? Millaisista komponenteista syntyy selkeä ja helppokäyttöinen verkkopalvelu? Mitä tulevaisuuden internet pitää sisällään?

Moni saattaa ajatella, että vain ICT-alalla työskentelevät tarvitsevat työssään alan asiantuntemusta. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa: digitalisaatio muuttaa arkeamme ja tapaamme työskennellä, mikä vaatii meiltä kaikilta ajattelutavan muutosta.

Opi uusia taitoja tai päivitä osaamistasi FITechin kautta

FITechin kautta sinulla on loistava mahdollisuus oppia uutta tai päivittää osaamistasi matalalla kynnyksellä, sillä kaikki kurssit ovat opiskelijalle maksuttomia. Tarjonnassa on yli 150 kurssia tietotekniikasta, 5G-teknologiasta sekä energiavarastoinnista ja monet kurssit järjestetään joustavasti etäopintoina. Voit aloittaa alkeista uuden aiheen opettelun tai perehtyä johonkin paremmin tuntemaasi aiheeseen keski- tai syventävän tason kursseilla.

Hakuaika kevään 2022 kursseille on käynnissä ja päättyy noin viikkoa ennen kunkin kurssin alkamista. Tammikuussa alkavien kurssien hakuajat päättyvät vuodenvaihteessa.

Poimintoja Aalto-yliopiston kevään kursseista

Tutustu kaikkiin Aalto-yliopiston tarjoamiin kursseihin FITechin verkkosivuilla.

FITech on tekniikan alan yliopistojen muodostama verkosto, jonka tavoitteena on ohjata osaajia Suomen kasvualoille ja vastata tekniikan alalla nouseviin osaajatarpeisiin. Verkoston jäsenyliopistoja ovat Aalto-yliopisto, Jyväskylän yliopisto, LUT-yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto, Vaasan yliopisto ja Åbo Akademi. Perustajajäseniä ovat lisäksi Teknologiateollisuus ry ja Tekniikan akateemiset ry.

Kolme ihmistä kävelee vierekkäin alas portaita.

FITech-verkostoyliopisto

Opiskele suomalaisten tekniikan alan yliopistojen kursseja maksutta. Kurssit soveltuvat niin aikuis- kuin tutkinto-opiskelijoillekin.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Aallon Urhea-opiskelijoiden syystapaaminen, 2023. Kuva: Terhi Ollikainen
Opinnot Julkaistu:

Aallon alumni, urheilujohtaja Jyrki Louhi tarjosi taloustietämystä Aallon kilpaurheilijoille

Urhea-tapaaminen keräsi 30 opiskelijaa verkoston syystapaamiseen.
drift trike
Opinnot Julkaistu:

Kiinnostaako Aalto Space ja mekaaninen suunnittelu? Tervetuloa konesuunnitteluprojektin Gaalaan 1.12.

MEC-E1003 Machine Design Project -kurssin opiskelijat esittelevät prototyyppejään yleisölle. Tänä vuonna mukana on ensimmäistä kertaa myös yhteistyöprojekteja Aalto Space -tiimin ja professori Jaan Praksin kanssa.
Henry Tirri. Kuva: Terhi Ollikainen
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Henry Tirri: Teknologialiiketoiminnan skaalaaminen vaatii vahvaa strategista ja psykologista osaamista

Hyvä professori tai liiketoimintajohtaja jakaa viisautta, joka karttuu vain vuosien myötä.
Anshum Dwarakanath Prahlad
Yliopisto Julkaistu:

Opiskelija Anshuman Dwarakanath Prahlad näkee nykypäivän avaruusteollisuudessa monia mahdollisuuksia

Anshuman Dwarakanath Prahlad opiskelee SpaceMaster-yhteisohjelmassa. Hänestä opiskelu kahdessa eri yliopistossa on ollut antoisaa.