Uutiset

FITech tarjoaa maksuttomia verkko-opintoja – opi nyt myös lohkoketjujen mahdollisuuksista liiketoiminnassa

FITech-verkostoyliopiston uusilla verkkokursseilla voit tutustua lohkoketjujen liiketoimintamahdollisuuksiin tai aloittaa digiloikkasi ohjelmoinnin, datan ja sovellusten perusteilla. Omaan tahtiin suoritettavat opinnot tarjoaa Aalto-yliopisto.
Grafiikassa tietokoneikoneita, jotka ovat kytköksissä toisiinsa.

FITech-verkostoyliopisto on julkaissut maksuttoman FITech 101 -verkkokurssikokonaisuuden, joka avaa jokapäiväisten ohjelmistojen ja sovellusten toimintaperiaatteita. Kokonaisuus on täydentynyt syyskuun lopussa englanninkielisellä Blockchain Business Applications -kurssilla, jonka laajuus on 1 opintopiste.

FITech 101 -kokonaisuudesta voi jokainen voi valita itselleen sopivaa opiskeltavaa. Kurssit toteutetaan MOOC (Massive Open Online Course) -verkkokursseina, joita voi opiskella missä tahansa, kellonaikaan katsomatta. Opiskelun aloittaminen on tehty mahdollisimman helpoksi, sillä tarvitset kurssien suorittamiseen vain internet-selaimen. Erillistä hakuprosessia ei ole, vaan opinnot voi aloittaa vaikka heti!

Kurssit sopivat mainiosti työelämään tai jatko-opintoihin siirtyneille. Jo tuhannet opiskelijat ovat aloittaneet opinnot!

Lohkoketjuteknologiaa voi hyödyntää moneen tarkoitukseen

Tiesitkö, että lohkoketjuteknologiaa voi hyödyntää joustavasti moneen tarkoitukseen ja sen avulla voidaan saavuttaa liiketoiminnassa merkittäviä hyötyjä?

Blockchain Business Applications -kurssilla perehdytään lohkoketjuteknologian perusteisiin, sen liiketoiminnan ekosysteemiin ja liiketoimintamallien perusteisiin. Kurssilla opit myös lohkoketjuteknologian roolin ja mahdollisuudet liiketoiminnan muutoksissa. Opinnoissa huomioidaan myös eettiset ja ympäristöön liittyvät näkökulmat. Omaan tahtiin suoritettavissa oleva kurssi toteutetaan englanniksi.

Tutustu kurssiin täällä (fitech.io).

FITech 101: Digi & Data – digitaidot ajan tasalle

Opinnoissa voit ottaa ensiaskeleet ohjelmoinnin parissa, tutustua datan ja tiedon hallintaan tai oppia internetin perusperiaatteita.

Kurssit tarjoavat kattavan läpileikkauksen lähes alalla kuin alalla tarvittavista digitaidoista, ja niiden pohjalta voi jatkaa myös syventävien opintojen pariin. Kokonaisuus on opiskeltavissa suomeksi.

Kahden opintopisteen laajuisen kurssin suorittamiseen kuluu arviolta 54 tuntia. Opintopisteiden lisäksi osallistuja saa halutessaan myös Linkedin-suoritusmerkin uusista, päivitetyistä taidoistaan. Kokonaisuus täydentyy uusilla kursseilla tämän ja ensi vuoden aikana.

Lue lisää opinnoista täältä (fitech.io).

Tutustu FITech-verkostoyliopiston koko tarjontaan verkkosivuillamme (fitech.io).

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Students sitting together on stairs.
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Teamwork First-Aid Kit tukee projektikurssien opiskelijoita

Verkkosivusto tarjoaa työkaluja opiskelijatiimien tukemiseen koko projektikurssin ajan.
Mikkelin IB-ohjelma 35 vuotta
Yliopisto Julkaistu:

Mikkelin kampuksen alumnit juhlistivat International Business -ohjelman 35-vuotista olemassaoloa

Yli 200 BBA-/BScBA-ohjelman alumnia saapui juhliin Kauppakorkeakoululle Otaniemeen.
Kuvassa Tuli ja Savu -runouslehden ilmettä
Palkinnot ja tunnustukset Julkaistu:

Vuoden Huiput-palkintoja visuaalisen viestinnän muotoilijoille

Visuaalisen viestinnän muotoilun opiskelijat ja professori palkittiin Vuoden Huiput -gaalassa, jossa juhlittiin parasta suomalaista luovaa suunnittelua.
Otakaari 1 kyltti Y-siipi
Kampus, Opinnot Julkaistu:

Maarintalon toiminnot siirtyvät Kandidaattikeskukseen

Maarintalo suljetaan toukokuun lopussa.