Uutiset

Finance-maisteriohjelman valintakriteerit muuttuvat

GMAT- tai GRE-testin suorittamista ei jatkossa vaadita hakijoilta, jotka ovat suorittaneet soveltuvan kandidaatintutkinnon suomalaisessa yliopistossa.
Kuvassa näkyy Kauppakorkeakoulun rakennus kesällä ilmasta kuvattuna.
Kuva: Aalto-yliopisto / Roope Kiviranta

Rahoituksen englanninkieliseen maisteriohjelmaan eli Master’s Programme in Finance -ohjelmaan valintaryhmässä 1 hakevilta hakijoilta ei jatkossa vaadita standardoidun GMAT- tai GRE-testin suorittamista. Valintaryhmään 1 kuuluvat suomalaisessa yliopistossa soveltuvan kandidaatintutkinnon suorittaneet hakijat. Muutoksen johdosta ohjelman valintakriteerit yhdenmukaistuvat tältä osin Kauppakorkeakoulun muiden englanninkielisten maisteriohjelmien valintakriteereiden kanssa. 

”Finance-maisteriohjelma on ollut Kauppakorkeakoulun ainoa englanninkielinen maisteriohjelma, jossa myös valintaryhmässä 1 hakevilta, eli suomalaisessa yliopistossa soveltuvan kandidaatin tutkinnon suorittaneilta, on vaadittu GMAT- tai GRE-testin suorittaminen ja siitä saatu tietty vähimmäispistemäärä”, sanoo ohjelman johtaja, yliopistonlehtori Joni Kokkonen

”Halusimme nyt tältä osin yhtenäistää Finance-maisteriohjelman valintakriteereitä muiden englanninkielisten maisteriohjelmiemme kriteerien kanssa ja poistimme testivaatimuksen valintaryhmän 1 hakijoilta.”

Valintaryhmässä 2 Kauppakorkeakoulun englanninkielisiin maisteriohjelmin hakevilta vaaditaan edelleen GMAT- tai GRE-testin suorittaminen ohjelmakohtaisesti asetetulla vähimmäispistemäärällä. 

Haluttuja osaajia

Rahoituksen laitoksen johtaja, professori Matthijs Lof toivottaa monenlaiset hakijat tervetulleiksi rahoituksen maisteriohjelmaan:

”Toivomme saavamme muista suomalaisista yliopistoista sekä eri puolilta maailmaa runsaasti hakijoita, jotka haluavat syventää rahoitusalan osaamistaan. Ohjelmaamme hakeudutaan usein rahoituksen kandidaattiopintojen jälkeen, mutta kannustamme myös hakijoita, joilla on tausta esimerkiksi muissa kauppatieteissä, taloustieteessä, tekniikassa tai tietojenkäsittelytieteessä, hakemaan ohjelmaamme. Rahoituksen maisteriohjelmasta valmistuneet ovat erittäin haluttuja työntekijöitä sekä rahoitusalalla että sen ulkopuolella."

Tutustu Rahoituksen maisteriohjelman valintakriteereihin ohjelmakuvaussivulla: https://www.aalto.fi/fi/koulutustarjonta/finance-master-of-science-economics-and-business-administration

Kauppakorkeakoulun maisteriohjelmiin haetaan kerran vuodessa järjestettävänä hakuaikana. Haku syksyllä 2024 alkaviin maisteriopintoihin on auki 30.11.2023-2.1.2024. 

Lue lisää

Business students sitting around a table, talking and studying together.

Finance, Master of Science (Economics and Business Administration)

Sukella rahoituksen maailmaan: opi tuntemaan rahoitusmarkkinoita, hallitsemaan riskejä ja navigoimaan globaalien haasteiden keskellä ja alan nykyhetken polttavien kysymysten äärellä.

Koulutustarjonta
Student guide illustration, master's programmes

Rahoituksen maisteriohjelma

Programme pages for students

Ohjelmat
Students working in the School of Business

Tule meille opiskelemaan kauppatieteiden maisteriksi

Tervetuloa Aalto-yliopiston kauppakorkeakouluun! Olemme Suomen johtava kauppakorkeakoulu ja yksi Euroopan tasokkaimmista kauppakorkeakouluista. Tavoittelemme mottomme "Better Business – Better Society" mukaisesti parempaa liiketoimintaa ja parempaa yhteiskuntaa. Olemme vahvoja koulutuksessa ja tutkimuksessa, joita toteutamme monialaisesti yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Kauppakorkeakoulu
Aalto University students on campus. Photo by Aleksi Poutanen.

Haku maisterikoulutuksiin

Aalto-yliopiston kaksivuotisiin maisteriohjelmiin haetaan yliopiston maisterihaussa.
Hakuaika maisteriohjelmiin on kerran vuodessa.
Hakuaika syksyllä 2024 alkaviin opintoihin on 30.11.2023 - 2.1.2024.

Opiskelu Aallossa
Opiskelijat kannettavien tietokoneiden äärellä. Kuva: Ari Toivonen

Uusi Sustainable Entrepreneurship -maisteriohjelma kouluttaa kestävän liiketoiminnan seuraavan sukupolven johtajia

Kestävän yritystoiminnan osaajat ovat visionäärejä, jotka keskittyvät luomaan kannattavia yrityksiä, joista on hyötyä yhteiskunnalle ja ympäristölle.

Uutiset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Kuvassa näkyvät Kauppakorkeakoulun opiskelijat Liina Röyskö ja Kerttu Lammi koulun pääovien edustalla.
Opinnot Julkaistu:

Tekoälyn fiksua käyttöä opettava verkkokurssi lisäisi opiskelun tasa-arvoa

Tekoäly on tullut jäädäkseen ja sen osaava ja tehokas hyödyntäminen auttaisi sekä opinnoissa että työnhaussa, sanovat Kauppakorkeakoulun opiskelijat.
Två studentar på Aalto-universitetets campus
Opinnot Julkaistu:

2 027 uutta opiskelijaa hyväksyttiin Aalto-yliopistoon

Kaiken kaikkiaan 13 500 haki opiskelupaikkaa Aallosta kevään 2024 toisessa yhteishaussa
Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu / Kuva Roope Kiviranta
Nimitykset Julkaistu:

Professorinimityksiä Kauppakorkeakoulussa

Prottoy Akbarin, Pablo Warnesin, Erkki Vihriälän ja Christoph Huberin nimitykset astuvat voimaan 1.8.2024.
Syksyinen kampusalue
Opinnot Julkaistu:

Syksyn 2024 avoimen yliopiston kurssit on nyt julkaistu

Syksyn kurssien ilmoittautuminen alkaa aikaisintaan elokuussa.