Uutiset

Ennätysmäärä hakemuksia englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin

Aalto-yliopisto sai ohjelmiinsa kaikkiaan 7 362 hakemusta.
Opiskelija Design Factorylla.

Kiinnostus Aalto-yliopiston englanniksi opetettaviin kandidaattiohjelmiin jatkaa kasvuaan. Hakuaika näihin ohjelmiin päättyi 19. tammikuuta. Kaiken kaikkiaan kahdeksaan englanninkieliseen hakukohteeseen saatiin 7 362 hakemusta, missä oli kasvua peräti 59 % edellisvuotiseen verrattuna. 

”Lämmin kiitos kaikille hakijoille! On todella ilahduttavaa nähdä, että englanninkieliset kandidaattiohjelmamme kiinnostavat hakijoita kansainvälisesti. Tavoitteemme on tarjota yhä monipuolisempaa ja laadukkaampaa kandidaattitason koulutusta, joka sopii myös kansainvälisille hakijoille. Uutena väylänä opintoihin Aalto-yliopisto kehittää tällä hetkellä yhteistyössä muiden suomalaisten yliopistojen kanssa digitaalisia polkuopintoja, joiden avulla kansainväliset hakijat voivat tulla hyväksytyiksi tutkinto-opiskelijoiksi tekniikan alalle”, toteaa vararehtori Petri Suomala. 

Kauppatieteiden alan Economics-ohjelma sai 1 349 hakemusta, ja Mikkelissä järjestettävään International Business -ohjelmaan tuli 1 151 hakemusta. Taiteiden alan Design-ohjelmaan saatiin 644 hakemusta. Tekniikan alalla Science and Technology -ohjelman viidestä hakukohteesta Chemical Engineering sai 598 hakemusta, Computational Engineering 993, Data Science 1 229, Digital Systems and Design 788 ja Quantum Technology 610 hakemusta. 57 % hakemuksista tuli kansainvälisiltä opiskelijoilta, jotka ovat suorittaneet pohjakoulutuksen Suomen ulkopuolella. 

Korkeakoulujen kevään ensimmäisen yhteishaun tulokset julkaistaan viimeistään 3.6.2022. 

Juuri päättynyt haku koskee Aalto-yliopiston englanninkielisiä kandidaattiohjelmia, jotka alkavat syksyllä 2022. Suomen- ja ruotsinkielisten kandidaattiohjelmien hakuaika on 16.–30.3.2022. 

Haitko Aallon englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin? Haluaisimme kuulla, miksi hait Aalto-yliopistoon ja millainen kokemuksesi hakemisesta oli. Anna palautetta 31.1. mennessä!  

Tutustu opiskelijaelämään Aalto Squad -opiskelijalähettiläiden blogissa (englanniksi)! 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Shcool of Business alumna Riikka Davidkin
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Alumni Riikka Davidkin: Vaikuttavuus on työni keskiössä – emme tee mitään, jos sillä ei ole mahdollista ensisijaisesti saada aikaan positiivista vaikutusta yhteiskunnassa

Alumnimme Riikka Davidkin haaveili jo lapsena kansainvälisestä urasta. Nyt New Yorkissa Social Financella impact-rahastoihin sijoittavan tiimin vetäjänä hän kokee suurta merkityksellisyyttä työssään, sillä kokee, että juuri rahoitussektori on parhaiten asemoitunut vaikuttamaan aikamme isojen ongelmien ratkaisemiseen.
Students sitting at Aalto University School of Business
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:
Opinnot Julkaistu:

Uusi 3:n op:n kurssi Mind & Study - hyvinvoivan opiskelijan työkalupakki tulossa 2. periodissa

Aallon opintopsykologien kehittämä kaikille avoin opintopisteytetty ryhmämuotoinen verkkokurssi alkaa loppusyksystä!
Welcome Evenig 2023 panel discussion.
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Uudet Kauppiksen opiskelijat tapasivat alumneja Welcome Evening -tapahtumassa

Uudet Kauppiksen opiskelijat saivat tietoa työelämästä alumneilta Welcome Evening -tapahtumassa.