Uutiset

Emeritusprofessori Patrick Gane sai palkinnon “Outstanding Educator”

Kemian tekniikan korkeakoulun emeritusprofessori Patrick Gane palkittiin erinomaisena kouluttajana vuoden 2022 TAPPIConissa Yhdysvalloissa 1. toukokuuta 2022. TAPPICon on tapahtuma, jossa eri puolilta maailmaa tulevat ammattilaiset voivat keskustella tärkeimmistä kysymyksistä, uusista edistysaskelista ja teknologioista sekä tulevaisuuden strategioista, jotka auttavat alaa menemään eteenpäin. Tämän vuoden keskeiset aihealueet olivat paperi, pehmopaperi, kuitukankaat, luotettavuus ja kunnossapito, kierrätyskartonki ja naiset teollisuudessa.


Patrick Gane

Gane toimi professorina biotuotteiden ja biotekniikan laitoksella vuosina 2006-2021. Hänen tutkimuksensa painopistealueisiin kuuluvat nesteiden ja lämmön vuorovaikutus monimutkaisten huokoisten verkostomateriaalien kanssa, mukaan lukien nanokokoluokan ilmiöt, joita sovelletaan painamiseen, ympäristötieteisiin ja komposiittibiomateriaaleihin. Hänellä on yli 400 tieteellistä julkaisua ja yli 300 yrityspatentin keksintöä. Gane on myös aktiivinen vieraileva puhuja monissa tapahtumissa. 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Valentina Arrietta's photo by Valentina Arrietta.
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Valentina Arrietta: Palaute on aina lahja

"'Joskus tuntuu, että kamppailen yksin hylkäämisen ja julkaisemiseen liittyvien odotusten kanssa. Mutta jos puhun jonkun toisen kanssa, huomaan, että heilläkin on omat taistelunsa. On tärkeää puhua ihmisten kanssa ja huomata, että lopulta en kulje yksin näissä kengissä."
pionit maljakossa ARTSin promootiobrunssilla 2019
Nimitykset, Palkinnot ja tunnustukset Julkaistu:

Rehtori on nimittänyt kaksi uutta johtavaa yliopistonlehtoria

Uutisessa kerrotaan kahden uuden johtavan yliopistonlehtorin (johtava yliopistonlehtori) nimittämisestä keväällä 2023. Provosti onnitteli lehtoreiden get together -tapahtumassa 2.3.2023.
A closeup of a woman in green light wearing goggles that reflect colourful pixels
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Syyskuussa aloittaa 15 uutta akatemiatutkijaa

Suomen Akatemia on myöntänyt Aalto-yliopistolle rahoituksen 15 akatemiatutkijan tehtävään.
On the background, white radiant lines over a black bacground and only hair and shoulder of a person passing by visible
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Lähes 20 miljoonaa euroa tutkimukseen

Suomen Akatemian akatemiatutkija- ja akatemiahankerahoituksen sai yhteensä 45 aaltolaista.