Uutiset

DBMC Alumni Svitlana Chaplinska: “Kurssi ylitti kaikki odotukseni”

Maaliskuussa järjestetyllä Digital Business Master Class -kurssilla 30 opiskelijaa perehtyi digitaalisiin työkaluihin osana onnistunutta liiketoimintaa. Aalto-yliopiston kesäkoulun järjestämälle kurssille osallistui opiskelijoita muun muassa Kiinasta, Kanadasta, Vietnamista, Argentiinasta, Italiasta ja Tunisiasta.
Svitlana Chaplinska sitting with her laptop and smiling towards the camera in a futuristic, round and red chair integrated to the wall at Aalto University campus.

Yksi kevään alumneista on Svitlana Chaplinska, joka opiskelee Erasmus Mundus Master's Programme in Security and Cloud Computing -maisteriohjelmassa. Svitlana nauttii koronavirustilanteesta huolimatta parhaansa mukaan kokemuksestaan ​​Aalto-yliopistossa, ennen kuin jatkaa maisteriopintojaan Tukholman Kungliga Tekniska Högskolanissa elokuussa.

Svitlana halusi löytää kurssin, joka yhdistäisi kauppatieteitä, digitalisuutta sekä jonkin verran markkinointia ja teknologiaa. Digital Business Master Class osoittautui täydelliseksi vaihtoehdoksi.

Svitlana, miten olet kokenut tämän kevään Digital Business Master Class -kurssin?

Saattaa kuulostaa kliseiseltä, mutta kurssi on todella ylittänyt kaikki odotukseni. Olen osallistunut kursseihin ja luentoihin Zoomin ja Teamsin välityksellä koko vuoden, ja tämä kurssi on ollut ylivoimaisesti parhaiten järjestetty ja samalla myös inspiroivin! Kommunikaatio luennoitsijan ja opiskelijoiden välillä oli moitteetonta, samoin opiskelijatiimin sisällä ryhmäprojektin aikana. Ilmapiiri luentojen aikana oli rento ja fokus oli vahvasti vuorovaikutuksessa ja keskustelussa, mikä auttoi sisäistämään uudet asiat. 

Lue lisää kesän Digital Business Master Classista ja hae ennen 30.4.2021!
Tilaa Aalto University Summer Schoolin uutiskirjettä!

Lue artikkeli kokonaisuudessaan englanniksi.

Olen osallistunut kursseihin Zoomin ja Teamsin välityksellä koko vuoden, ja tämä kurssi on ollut ylivoimaisesti parhaiten järjestetty.

Svitlana Chaplinska, maisteriopiskelija ja DBMC alumni
Four students discussing during group work

Digital Business

Digital Business on haastepohjainen kurssi, joka keskittyy digitaalisten teknologioiden soveltamiseen liike-elämässä. Intensiivisen kurssin aikana opiskelijat ratkovat yritysten digihaasteita kansainvälisissä ja monitieteellisissä tiimeissä.

Aalto-yliopiston kesäkoulu
Two students smiling towards each other while walking towards the front doors in the lobby of Ekonominaukio 1

Step up your digital game with this summer's Digital Business Master Class

In the hybrid adaptation of Digital Business Master Class, students from all over the world have the chance to join a highly facilitated and challenge-based course on Digital Business either online or on-campus.

News
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Students sitting together on stairs.
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Teamwork First-Aid Kit tukee projektikurssien opiskelijoita

Verkkosivusto tarjoaa työkaluja opiskelijatiimien tukemiseen koko projektikurssin ajan.
Mikkelin IB-ohjelma 35 vuotta
Yliopisto Julkaistu:

Mikkelin kampuksen alumnit juhlistivat International Business -ohjelman 35-vuotista olemassaoloa

Yli 200 BBA-/BScBA-ohjelman alumnia saapui juhliin Kauppakorkeakoululle Otaniemeen.
Kuvassa Tuli ja Savu -runouslehden ilmettä
Palkinnot ja tunnustukset Julkaistu:

Vuoden Huiput-palkintoja visuaalisen viestinnän muotoilijoille

Visuaalisen viestinnän muotoilun opiskelijat ja professori palkittiin Vuoden Huiput -gaalassa, jossa juhlittiin parasta suomalaista luovaa suunnittelua.
Otakaari 1 kyltti Y-siipi
Kampus, Opinnot Julkaistu:

Maarintalon toiminnot siirtyvät Kandidaattikeskukseen

Maarintalo suljetaan toukokuun lopussa.