Uutiset

Crack the Job –videosarja avaa tehtävät titteleiden takana

Minkälaisia tehtäviä ja vastuita tyypillisimpien talouden alan titteleiden takana? Uusi Crack the Job -videosarja paljastaa!
Crack the Job - Corporate Responsibility Manager otiskkokuva, kuvassa videolla esiintyvä Senja

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalveluiden opiskelija-asiakkailta kuulee usein, että on hankala hakea työpaikkaa, jonka nimikkeen todellista merkitystä ei tiedä. Tavalliset työnimikkeet voivat sisällöltään vaihdella suurestikin eri organisaatioissa.  

Lähdimme taklaamaan tätä ongelmaa kutsumalla eri alojen ammattilaisia kertomaan työstään opiskelijoillemme. Otamme mielellämme vastaan ideoita ja vinkkejä siitä, minkälaisia toimenkuvia voisimme esitellä, tai minkälaisesta organisaatiosta videoilla esiintyvien henkilöiden tulisi olla.  

Päätimme luoda Crack the Job -videosarjan, jotta tieto ei ole ainoastaan niiden opiskelijoiden saatavilla, jotka osallistuvat johonkin lukuisista tapahtumistamme. Videoita julkaistaan noin kerran kuussa opetuskuukausina. Videot julkaistaan tässä uutisessa sekä sosiaalisen median kanavissamme (FacebookInstagram). Opiskelijoilla on näiden lisäksi pääsy videoihin mm. uutiskirjeemme sekä muiden sisäisten kanaviemme kautta.  

Corporate Responsibility Manager Senja Forsman-Katainen, SOK (julkaistu 4.9.2020, YouTube) 

Lisää tietoa Kauppakorkeakoulun Ura- ja rekrytointipalveluista saat Annemari Rautiolta ja Tanja Makkoselta.

Career Services for students in School of Business

Annemari Rautio

Annemari Rautio

Senior Manager, Corporate Relations, School of Business
Tanja Makkonen

Tanja Makkonen

Senior Manager, Career Services
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Arvo Kokkonen, kuva Ilona Savola, MLL
Nimitykset, Yhteistyö Julkaistu:

Pääjohtaja Arvo Kokkonen Insinööritieteiden korkeakoulun Stakeholder Advisor Boardin puheenjohtajaksi

Vuonna 2021 toimintansa aloittanut Insinööritieteiden korkeakoulun sidosryhmistä koostuva neuvoa-antavaa tukiryhmä eli Stakeholder Advisor Board edistää korkeakoulun tutkimuksen ja koulutuksen vaikuttavuutta suomalaisessa teollisuudessa ja yhteiskunnassa.
Omnia Makerspace ja studio
Kampus, Yhteistyö Julkaistu:

Opiskelijat ja startupit törmäävät Omnia Makerspacessa A Gridissä

Omnia Makerspace lanseerattiin startup-hubi A Gridin ensimmäisessä kerroksessa Ravintola Factorya vastapäätä huhtikuussa 2019. Sen jälkeen tila on kehittynyt tyhjästä kellarista kukoistavaksi työtilaksi, jossa opiskelijat ja startupit törmäävät.
Logo
Yhteistyö, Mediatiedotteet, Yliopisto Julkaistu:

Pääkaupunkiseudun korkeakouluyhteisö yhdistää voimansa: EveryMoveCounts -kampanja käynnistyy

EveryMoveCounts -kampanjan tavoitteena on lisätä opiskelijoiden tietoisuutta arjen aktiivisuuden myönteisistä vaikutuksista hyvinvoinnille ja toimintakyvylle
Paper packaging prototypes - miura ori technique. Photo: Valeria Azovskay
Yhteistyö Julkaistu:

Monialainen origameihin perustuva tutkimushanke etsii ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin

Aallossa on alkamassa matematiikan, insinööritieteiden ja taiteiden aloja kattava yhteishanke, jossa tutkitaan ja kehitetään taittelutekniikkaa teollisuuden tarpeisiin. Hankkeeseen osallistuvat Aallon lisäksi hanketta ohjaava VTT sekä useita yrityksiä metsäteollisuudesta konesuunnitteluun ja kosmetiikkabrändeihin, muun muassa Stora Enso, Metsä Group, Lumene, Mirka, Elomatic, Orfer, Anpap ja Soften. Business Finland myönsi rahoituksen Co-Innovation -yhteishankkeelle.