Uutiset

Break Pro -taukoliikuntaohjelmisto lisää liikettä arkeen – valikoimassa nyt uusia videoita!

Päivitetyssä (2023) versiossa paljon uusia toimintoja ja taukoliikuntavideoita - kannattaa siis ladata uusi versio hyvinvointisi hyväksi!
kuva break prosta eri laitteilla

Tiesitkö, että lyhytkin hetki liikuntaa parantaa tutkitusti keskittymiskykyä ja tehostaa ajattelua sekä lisää luovuutta ja oppimista? Break Pro -taukoliikuntaohjelmisto auttaa sinua lisäämään liikettä arkeesi helposti ja muistuttaa työskentelyn tauottamisesta. 

Yli 150 videota ja uusia liikeosioita

Break Prosta löydät yli 150 lyhyttä treenivideota, joiden avulla tauotat työskentelyäsi helposti. Eri liikeosioista voit valita itsellesi mieleisimmät ja kohdistaa taukoliikuntaa omaan tarpeeseesi sopivaksi, esimerkiksi niskahartiaseudulle. Uutuutena Break Prosta löytyy videoita kasvojumppaan ja ergonomian parantamiseen.

Voit ajastaa ohjelman muistuttamaan sinua liikkumisesta ja tehdä harjoituksia, kun sinulle parhaiten sopii. Valittavanasi on useita kielivaihtoehtoja, muun muassa suomi, ruotsi ja englanti. 

Näin otat Break Pron käyttöösi

Taukoliikuntaohjelmisto Break Pro on kaikkien yliopistolaisten saatavilla veloituksetta. Saat ladattua ohjelman koneellesi osoitteesta breakpro.fi/lataa ja mobiililaitteellesi sovelluskaupasta. Kirjaudu ohjelmaan syöttämällä yliopiston sähköpostiosoitteesi. 

Lue lisää täältä

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Lennart Engels, Karolin Kull, Ágnes László, Julia Postrzech and Valenti Soler won the Habitare Design competition 2023.
Palkinnot ja tunnustukset, Tutkimus ja taide, Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopiston sisustusarkkitehtuurin ja nykymuotoilun opiskelijatiimi voitti Habitare-suunnittelukilpailun 2023

Habitare-suunnittelukilpailu on tarkoitettu taiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin opiskelijoille Suomessa. Tämän vuoden teemana kilpailussa oli ”Yhteisöllisyyden työkalut”. Teeman tarkoituksena oli rohkaista kilpailijoita muotoilemaan ja toteuttamaan uudenlaisia tapoja edistää yhdessäoloa ja vuorovaikutusta ihmisen mittakaavassa tai laajemminkin
People attending the Wellbeing Fair at Aalto's Wellbeing Week
Yliopisto Julkaistu:

Oasis mukana Aalto Wellbeing Weekillä

Oasis of Radical Wellbeing -hanke on mukana Wellbeing Weekillä 2.-6.10.
Girl looking to the side with forest in background
Palkinnot ja tunnustukset, Yliopisto Julkaistu:

Seitsemän ELO:n elokuvaa ehdolla Rakkautta&Anarkiaa -festivaalilla 2023

Festivaalin esiraati on valinnut tänä vuonna R&A Shorts -kilpailuun yhteensä 33 elokuvaa, joista seitsemän on Aalto-yliopiston elokuvataiteen laitos ELO:lta.
Pärttyli Rinne, photo by Nora Rinne
Yliopisto Julkaistu:

Pärttyli Rinne: Vaakakupissa painaa työn sisäinen merkityksellisyys ja taloudellinen hauraus

"Ilman vakituista virkaa olevat akateemiset ihmiset kokevat epävarmuutta ja stressiä, joka liittyy etupäässä taloudelliseen haurauteen. Se ei ole vain minun kokemukseni."