Uutiset

AVP tarjoaa mahdollisuuden osallistua yrittäjyyskurssille Kaliforniassa

Aalto Ventures Progarm tarjoaa opiskelijoilleen mahdollisuuden osallistua Berkeley Method of Entrepreneurship (BMoE) -yrittäjyyskurssille Kalifornian yliopistossa, Berkeleyssä — lennot ja majoituskustannukset hoidettuna. Kurssi järjestetään 10–14.1.2022, matkustuspäivät poislukien.
Graphic of BMOE bootcamp, with text "Flights, group transportation and accommodation fees covered. Apply by November 29th at avp.aalto.fi"

AVP:lla on yhteistyösopimus UC Berkeleyn kanssa, joka mahdollistaa kurssille osallistumisen ilman kuluja opiskelijalle. Kurssille voivat hakea täyspäiväiset Aallon opiskelijat, jotka ovat ottaneet (tai aikovat ottaa) AVP:n kursseja, ja joilla on jo idea jota haluaisivat kehittää pidemmälle kurssilla.

Kurssi tarjoaa mahdollisuuden tutustua yhteen tunnetuimmista instituutioista Kaliforniassa. Ohjelmaan sisältyy luentoja, interaktiivisia harjoituksia, mentorointia ja yhteistyötä muiden opiskelijoiden kanssa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen englanniksi osoitteessa avp.aalto.fi.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Kuvassa näkyy Satu Rämö punaisessa mekossa. Taustalla näkyy kirjanjulkistamistilaisuuden rekvisiittaa.
Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Monenlaisia urapolkuja: Satu Rämö kirjoittaa huippusuosittuja dekkareita vastapainoksi digitaaliselle viestinnälle, jossa pitää olla lyhyt ja ytimekäs

Omannäköinen elämä kirjailijana ja viestintäalan yrittäjänä on Satu Rämölle mahdollista, koska kaupallinen osaaminen auttaa pitämään katteet kunnossa ja oman talouden hallinnassa.
Aalto Radical Creativity summer school. Original image: George Atanassov
Opinnot Julkaistu:

Oletko valmis kokeilemaan radikaalia luovuutta elokuussa?

Radical Creativity -kesäkoulussa sovelletaan erilaisia luovia työskentelytapoja, joita tarvitsemme kestävän tulevaisuuden rakentamisessa. "Tiivistetty inspiraatiopaketti on kuin karkkikauppa, jossa voit maistella eri makuja."
Sailing team at the sea, picture: Tapio Lehtinen Sailing
Opinnot Julkaistu:

Maailman ympäri seitsemässä kuukaudessa – opiskelija Anton Eklund valmistautuu vaativaan purjehduskilpailuun

Sähkötekniikkaa ja automaatiota opiskeleva Eklund on päässyt soveltamaan Aallossa hankittuja oppeja käytäntöön, kun tiimi on kunnostanut purjevenettään.
Katri Kaupin CAPSTONE-kurssin loppuesitykset
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Toimitusketjujen hallinnan CAPSTONE-kurssilla työstettiin tulevaisuuden haasteita

Opiskelijat saivat ratkoa tosielämän haasteita saaden tukea tehtävään opettajalta ja yritysedustajilta.