Uutiset

Avoimessa yliopistossa voit opiskella kauppatieteitä omien tavoitteidesi ja kiinnostuksesi mukaan

Haluaisitko kokeilla millaista kauppatieteiden opiskelu on? Pohditko väyläopintojen aloittamista? Haluatko täydentää osaamistasi työelämässä? Olipa tavoitteesi mikä tahansa, vielä on aikaa ilmoittautua avoimen yliopiston kevään opintoihin ja aloittaa opiskelu vaikka jo tammikuussa 2022.
Students jumping for joy at the Amphitheater stairs.

Kauppatieteiden opintoja avoimessa suorittamalla pääset käsiksi tutkittuun teoreettiseen ja käytännön tason tietoon liiketaloustieteen eri osa-alueilta.

Tammikuussa alkavilla kursseilla on vielä tilaa! Katso myös koko kevään 2022 tarjontamme, sillä lisää kursseja avautuu ilmoittautumiselle myöhemmin.

Voit valita yksittäisiä sinua kiinnostavia kursseja, tai jos haluat syventää tietojasi tietyllä osa-alueella, suorittaa sivuopintokokonaisuuden. Esimerkiksi peruskursseista voit koostaa Liiketoimintaosaamisen kokonaisuuden. Sivuaineopintoihin ilmoittaudutaan kurssi kerrallaan.

Mietitkö kauppatieteiden alan tutkinnon suorittamista? Avoimessa yliopistossa voit suorittaa 60 opintopisteen laajuiset väyläopinnot, joiden perusteella voit hakea kauppatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinto-opiskelijaksi Aalto-yliopistoon! Jos olet vielä epävarma omasta alastasi, avoimessa voit aloittaa opinnot kaikessa rauhassa kurssi kerrallaan ja tutkiskella, josko kipinä kauppatieteisiin syttyisi!

Tervetuloa opiskelemaan kauppatieteitä Aalto-yliopiston avoimeen yliopistoon!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

NASAn Curiosity-mönkijä kuvaama pölypyörre Marsin Gale-kraatterissa. Kuvankäsittely: Henrik Kahanpää. Alkuperäinen kuva: NASA / JPL-Caltech
Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Marsin sää vaihtelee rajusti, mutta sen ilmasto ei ole muuttumassa

Väitöstutkimuksessaan Henrik Kahanpää myös kyseenalaistaa Marsin pölypyörteisiin liittyvän vallitsevan käsityksen. Tutkijana hän toivoo, että ihminen ei koskaan menisi Marsiin.
Venla Kaislo, Iikka Huttu ja Leevi Hormaluoma. Kuva: Filmbutik
Opinnot Julkaistu:

Opiskelija Iikka Huttu: Diplomi-insinöörin opinnot ovat täydellinen yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä

Elektroniikan ja sähkötekniikan pääaineessa opiskellut Iikka uskoo, että sähkötekniikalla ratkaistaan monet kestävään kehitykseen ja hyvinvointiin liittyvät ongelmat.
People with laptops having a meeting around a table.
Opinnot Julkaistu:

Aallon uusi First time manager -koulutus tarjoaa kattavat eväät aloittelevalle esihenkilölle

Koulutus pureutuu siihen, millaisia asioita ensimmäistä kertaa vastuutehtävässä työskentelevän henkilön tulisi osata.
Leevi Hormaluoma Sähkötekniikan päivä -tapahtumassa. Kuva: Filmbutik.
Opinnot Julkaistu:

Opiskelija Leevi Hormaluoma: Tekniikan alalla polkuja on niin monta kuin tekijöitäkin

Informaatioteknologiaa opiskeleva Leevi on ollut aktiivisesti mukana opiskelijaelämässä, mikä antaa hänen mukaansa hyvää vastapainoa opiskelulle. "Yhtenä päivänä saatan koodata koulutehtäviä kotona ja seuraavana olla mukana järjestämässä ilmaisfestareita tuhannelle osallistujalle", hän kertoo.