Uutiset

Avoimessa yliopistossa voit opiskella kauppatieteitä omien tavoitteidesi ja kiinnostuksesi mukaan

Haluaisitko kokeilla millaista kauppatieteiden opiskelu on? Pohditko väyläopintojen aloittamista? Haluatko täydentää osaamistasi työelämässä? Olipa tavoitteesi mikä tahansa, vielä on aikaa ilmoittautua avoimen yliopiston kevään opintoihin ja aloittaa opiskelu vaikka jo tammikuussa 2022.
Students jumping for joy at the Amphitheater stairs.

Kauppatieteiden opintoja avoimessa suorittamalla pääset käsiksi tutkittuun teoreettiseen ja käytännön tason tietoon liiketaloustieteen eri osa-alueilta.

Tammikuussa alkavilla kursseilla on vielä tilaa! Katso myös koko kevään 2022 tarjontamme, sillä lisää kursseja avautuu ilmoittautumiselle myöhemmin.

Voit valita yksittäisiä sinua kiinnostavia kursseja, tai jos haluat syventää tietojasi tietyllä osa-alueella, suorittaa sivuopintokokonaisuuden. Esimerkiksi peruskursseista voit koostaa Liiketoimintaosaamisen kokonaisuuden. Sivuaineopintoihin ilmoittaudutaan kurssi kerrallaan.

Mietitkö kauppatieteiden alan tutkinnon suorittamista? Avoimessa yliopistossa voit suorittaa 60 opintopisteen laajuiset väyläopinnot, joiden perusteella voit hakea kauppatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinto-opiskelijaksi Aalto-yliopistoon! Jos olet vielä epävarma omasta alastasi, avoimessa voit aloittaa opinnot kaikessa rauhassa kurssi kerrallaan ja tutkiskella, josko kipinä kauppatieteisiin syttyisi!

Tervetuloa opiskelemaan kauppatieteitä Aalto-yliopiston avoimeen yliopistoon!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

@aaltowellbeing on Instagram
Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Seuraa meitä Instagramissa: @aaltowellbeing!

Tervetuloa mukaan: @aaltowellbeing. Nähdään Instagramissa!
Opiskelija Reetta Kälvälä, kuva: Markus Toivonen
Opinnot Julkaistu:

Opiskelija Reetta Kälvälä haluaa kehittää parempia syöpähoitoja tekniikan avulla

Bioinformaatioteknologiaa opiskelevan Reetan mielestä yliopisto tuntuu lukiota helpommalta, koska opiskelua voi ajoittaa omien aikataulujen mukaan.
NWB Finland packaging
Opinnot Julkaistu:

Kurssiyhteistyö Aalto-yliopiston VCD-opiskelijoiden kanssa tuo uusia ideoita NWB Finlandiin

Aalto-yliopiston Visual Communication Design -opiskelijat kehittävät ja suunnittelevat NWB Finlandille lähdevesituotteiden pakkaus- ja brändikonsepteja.
Phone, laptop, people. Photo: Unto Rautio / Aalto University
Opinnot Julkaistu:

Muutos kirjautumisessa Sisu-järjestelmään: tärkeää tietoa avoimen yliopiston opiskelijalle

Kirjauduttaessa Sisuun Aalto-yliopiston verkon ulkopuolelta tunnistautumiseen ei enää riitä pelkkä Aalto-käyttäjätunnus.