Uutiset

Avoimessa yliopistossa voit opiskella kauppatieteitä omien tavoitteidesi ja kiinnostuksesi mukaan

Haluaisitko kokeilla millaista kauppatieteiden opiskelu on? Pohditko väyläopintojen aloittamista? Haluatko täydentää osaamistasi työelämässä? Olipa tavoitteesi mikä tahansa, vielä on aikaa ilmoittautua avoimen yliopiston kevään opintoihin ja aloittaa opiskelu vaikka jo tammikuussa 2022.
Students jumping for joy at the Amphitheater stairs.

Kauppatieteiden opintoja avoimessa suorittamalla pääset käsiksi tutkittuun teoreettiseen ja käytännön tason tietoon liiketaloustieteen eri osa-alueilta.

Tammikuussa alkavilla kursseilla on vielä tilaa! Katso myös koko kevään 2022 tarjontamme, sillä lisää kursseja avautuu ilmoittautumiselle myöhemmin.

Voit valita yksittäisiä sinua kiinnostavia kursseja, tai jos haluat syventää tietojasi tietyllä osa-alueella, suorittaa sivuopintokokonaisuuden. Esimerkiksi peruskursseista voit koostaa Liiketoimintaosaamisen kokonaisuuden. Sivuaineopintoihin ilmoittaudutaan kurssi kerrallaan.

Mietitkö kauppatieteiden alan tutkinnon suorittamista? Avoimessa yliopistossa voit suorittaa 60 opintopisteen laajuiset väyläopinnot, joiden perusteella voit hakea kauppatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinto-opiskelijaksi Aalto-yliopistoon! Jos olet vielä epävarma omasta alastasi, avoimessa voit aloittaa opinnot kaikessa rauhassa kurssi kerrallaan ja tutkiskella, josko kipinä kauppatieteisiin syttyisi!

Tervetuloa opiskelemaan kauppatieteitä Aalto-yliopiston avoimeen yliopistoon!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Saban Ramadani, Photo by Hayley Le
Opinnot Julkaistu:

Saban Ramadani: Onko radikaalia keksiä raketti viikossa?

“Jos sinulta odotetaan nopeita ratkaisuja vaikkapa kuvataiteessa, häviääkö itse tarkoitus luomisen prosessissa? Onko se radikaalia, että keksii raketin viikossa?”
Kuva Maija Keskisestä
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Alumni Maija Keskinen: Pidän uusien asioiden oppimisesta ja kokeilemisesta

Alumnimme Maija Keskinen tiesi alusta saakka haluavansa opiskella taloustiedettä. ”Mielekäs työ on minulle merkinnyt sitä, että tunnen voivani palvella yhteiskuntaa ja tehdä oman osani, jotta julkisessa toiminnassa tehdyt päätökset perustuisivat mahdollisimman laadukkaaseen tietopohjaan”, Keskinen kertoo.
Visuaalisen tekoälyn avulla luotu hahmotelma kaupunkialueen kehittämiseksi Batterseassa, Lontoossa
Yhteistyö, Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Arkkitehtiopiskelijat suunnittelivat tekoälyn avulla sosiaalisia innovaatioita Lontooseen

Suunnittelussa yhdistettiin ensimmäistä kertaa laadullinen evolutionaarinen suunnittelu ja visuaalinen generatiivinen tekoäly.
@aallonteekkarit TikTok-tili
Opinnot Julkaistu:

Seuraa @aallonteekkarit-tiliä TikTokissa!

Tekniikan alan opiskelijoiden videot kertovat teekkarielämästä ja eri hakukohteista.