Uutiset

Avoimen yliopiston syksyn 2021 ilmoittautumiset alkavat 17. ja 18.8.2021

Syksyn 2021 ilmoittautumiset alkavat! Ilmoittautumislomaketta täyttäessä huomioithan kaikki pakolliset kentät, jotta ilmoittautuminen onnistuu.
Students doing group work, Aalto BIZ

Tutustu syksyn opintotarjontaan ja ilmoittaudu mukaan kursseille. Valikoimassa on monipuolisesti tekniikkaa, taiteita, kauppatieteitä sekä kieli- ja viestintäopintoja. Jokaisen kurssin tarkka ilmoittautumisaika löytyy kurssikuvauksesta. Pääset avoimen yliopiston syksyn opintotarjontaan tästä.

Kuvakaappaus ilmoittautumislomakkeesta, jossa näkyvät punaisella tähdellä merkityt pakolliset kentät.

Ilmoittautumislomaketta täyttäessä huomaathan, että kurssin valitsemisen lisäksi myös kaikki muut punaisella tähdellä merkityt kohdat on täytettävä, muuten ilmoittautuminen ei onnistu. Näitä voivat olla esimerkiksi harjoitusryhmien ja kurssitentin valinta.

Ilmoittautumislomakkeella ryhmät näyttäytyvät vain koodeina, joten katsothan ennen lomakkeen täyttämistä eri ryhmien aika- ja paikkatiedot kurssikuvauksesta tai opintotietojärjestelmä Sisusta. Kurssikuvauksissa on ohjeet, kuinka nämä tiedot löytyvät Sisusta. Kannattaa katsoa useampi vaihtoehto etukäteen, koska paikkoja on ryhmissä rajoitetusti.

Tervetuloa kursseille!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Le Thuy
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Kauppakorkeakoulun alumnisuurlähettilään tarina: Le Thuy

"Harjoittelu on tehokas tapa löytää ura, joka saa aivosi raksuttamaan", suosittelee tieto- ja palvelujohtamisen alumni Le Thuy, joka työskentelee strategiakonsulttina August Associatesilla. Syksystä 2021 alkaen hän on myös Kauppakorkeakoulun alumnilähettiläs.
Opiskelijoita Kauppakorkeakoululla. Kuva: Aalto-yliopisto / Roope Kiviranta
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

“Oli inspiroivaa kuulla alumnien vinkkejä sekä kokemuksia työstä ja opiskelusta”

Jo perinteeksi muodostunut Kauppakorkeakoulun Welcome Evening -tapahtuma keräsi jälleen yli 150 uutta maisteriopiskelijaa sekä koulumme alumneja yhteen verkostoitumaan ja keskustelemaan urapoluista, opinnoista sekä työelämästä.
Management
Opinnot Julkaistu:

Uusi tuotejohtamisen kurssi käynnistyy syksyllä

Kurssi on kehitetty yhteistyössä tuotevetoisten yritysten kanssa.
Henkilö seisoo kädet puuskassa seinän edessä, jolle on heijastettu virtapiirejä esittävä kuva ja katselee tyynen näköisenä poispäin kamerasta.
Mediatiedotteet, Opinnot Julkaistu:

Verkostoyliopisto FITech sai lisäaikaa maksuttomille ICT-kursseille

Tietotekniikan alan kaikille avoimia kursseja jatketaan opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksellä vuoden 2023 loppuun.